Fenerbahçe'nin yüzü gülmüyor!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

Fenerbahçe'nin yüzü gülmüyor!
Fenerbahçe'nin yüzü gülmüyor!
GİRİŞ 07.03.2020 21:51 GÜNCELLEME 07.03.2020 22:11
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2  sona erdi.

Fenerbahçe, 22. dakikada Ozan Tufan'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe'de Tolgay Arslan, 44. dakikada penaltıya sebebiyet verdi ve hakem Zorbay Küçük tarafından ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi. Denizlispor adına penaltıyı kullanan Radoslaw Murawski, 45. dakikada skoru eşitledi.

Denizlispor'u öne geçiren golü 75. dakikada Mustafa Yumlu attı. Fenerbahçe adına beraberlik golünü ise 90+2. dakikada Serdar Aziz attı.

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 2 haftasını 2 galibiyetle geçen Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte son 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı ve puanını 40 yaptı. Denizlispor ise puanını 28'e çıkardı.

Fenerbahçe, gelecek hafta İttifak Holding Konyaspor'un konuğu olacak. Sarı lacivertlilerde kırmızı kart gören Tolgay Arslan ile birlikte sarı kart cezalısı durumuna düşen Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Altay Bayındır, Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Denizlispor ise sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.



FENERBAHÇE 2-2 YUKATEL DENİZLİSPOR

STAT: Ülker

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Mehmet Can Satman, İlker Takpak

FENERBAHÇE: Altay - Isla, Serdar, Gustavo, Hasan Ali, Ozan Tufan, Tolgay, Mehmet Ekici (Dk.80 Mevlüt Erdinç), Ferdi (Dk.46 Tolga Ciğerci), Kruse (Dk.30 Zajc), Muriç

YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak - Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa, Olcay, Murawski, Aissati (Dk.87 Sedat), Oscar Estupinan (Dk.72 Özgür Çek), Modou Barrow (Dk.82 Onazi), Recep Niyaz, Rodallega

GOLLER: Dk.22 Ozan Tufan, Dk.90+2 Serdar Aziz (Fenerbahçe) - Dk.45 (P) Murawski, Dk.75 Mustafa Yumlu (Yukatel Denizlispor)

KIRMIZI KART: Dk.44 Tolgay Arslan (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Tolgay Arslan, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Altay (Fenerbahçe) - Oscar Estupinan, Murawski, Özgür Çek, Recep Niyaz (Yukatel Denizlispor)

YORUMLAR 113
  • Merdaniy 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizlide irilik dirilik birlik olmayan bir şehir.sen sivasa alanyaya kurban ol kocum.
    Cevapla
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Lig gitti kupada Muamma burada Trabzon'u biraz zor yeneriz futbolcular çok kötü ruh yok hiçbir müdahale yapılmıyor canla başla savaşan bir tek Serdar Aziz Gustavo var gerisi boş yazık bu taraflara sürekli geri Pas her maçta geri Pas topu alıp sürebilen futbolcu yok ısla denen adam bir tek orta yapamıyor kaliteli bir ayak yok Alex gibi bir on numara alamadık bu kötü futbola hakem hataları da eklenince bu ligi geçen seneden daha kötü bitireceğim iz malum
    Cevapla
  • Ecevit L. 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizlisporun kadrosu birakin ilk 5 e girmeyi.kalan maclarla ligde kalmamalidir.cūnkū bu futbolla yönetimle bu įş yūrūmez.sivas gibi ilce olan alanya gibi inanc ruh ve maddiyat yok.sanirim.
    Cevapla
  • Hilmili Mollali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc ve ekibi hale niye yònetimde kalmak icin israr ediyor veya yeni genel kurul icin hodri meydan diyor.binemedikleri ata joker olmak istiyor.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 4 yıl önce Şikayet Et
    biri size ah etti ama kim? Aziz ve muhterem fenevliler....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle