'Burada şampiyonluğa oynayanlar bile puan alamadı'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-1 biten Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Burada şampiyonluğa oynayanlar bile puan alamadı'
'Burada şampiyonluğa oynayanlar bile puan alamadı'
GİRİŞ 27.01.2020 22:56 GÜNCELLEME 27.01.2020 22:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Kartal, "Maçın böyle geçeceğini maçtan önce öngörüyorduk. Bu öngörü doğrultusunda tüm taktiksel çalışmalarımızı yaptık. Merkezde Oğuz ile Abdullah'a görevler vermiştik. Üretmelerine engel olduk ve hızlı çıkarak arkadaki boşlukları değerlendirmek istiyorduk. İstediğimiz oldu ve öne de geçtik. 2-3 net pozisyonumuz vardı sonra, doğru zamanda doğru pası verebilseydik ve 2'yi bulabilseydik, maçı koparabilirdik." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANLAR BİLE PUAN ALAMADI"

Sivas'ta 1 puan almanın da önemli olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Bu kadar iyi mücadele, disiplinli oyununun ardından son saniyede yediğimiz golle maçın berabere bitmesi bizi üzdü. Aşağıdaki takımlarla aramızı da daha fazla açacaktık. Sonuç olarak buraya gelen şampiyonluğa oynayan takımlar elleri boş gittiler. En azından 1 puanla evimize mutlu ve huzurlu gidiyoruz. Sivasspor da 2. yarı iyi oynadı, onları da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Konenin ayağı büyük diye Sivassporun bal gibi golü iptal edilmeyeyeydi ve oyuncularınız yerden kalkıp oynamayı düşünselerdi farkı görürdün Kartal efendi. Spor yorumcuları, medya ne kadar yanlı konuşsanızda bu sene o sene bu böyle biline.
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir... Ancak sen eline geçen 3 puan fırsatını teptin... Takım bu kadar geriye yaslanmasaydı 3 puanı almıştın.
    Cevapla