Mert Hakan ve Emre Kılınç: "Hiçbir yere gitmiyoruz!"

Demir Grup Sivasspor'un iki yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transfer iddiaları hakkında bir kez daha konuştu.

Mert Hakan ve Emre Kılınç: "Hiçbir yere gitmiyoruz!"
Mert Hakan ve Emre Kılınç: "Hiçbir yere gitmiyoruz!"
GİRİŞ 05.01.2020 23:02 GÜNCELLEME 05.01.2020 23:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Demir Grup Sivasspor'un iki yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transfer sorularına yanıt verdi.

Son iki aydır isimleri sürekli büyük takımlarla anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç devre arasında Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmediklerini bir kez daha açıkladılar.

Mert Hakan Yandaş, Antalya kampında beİN Sports'a yaptığı açıklamada "Sürekli transfer soruluyor, bu durum bizi antipatik hale getirebilir. Ayrılmak gibi düşüncemiz yok. Ayrıca takıma da haksızlık oluyor. Sivasspor'un başarısı sadece bize ait değil, tüm takım, tüm teknik heyet gecesi gündüzü başarı için çalışıyor." dedi.

Emre Kılınç ise "Çok fazla konuşuldu ama biz gitmiyoruz. Ayrıca Sivasspor'un başarısı da ikimize ait değil. Yönetim satmak isterse transfer konuşulur, bizim kafamızda bırakıp gitmek yok." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 2
  • Izmir 3558 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben spor cunun zekii çevik vede ahlaklısını severim diyen mustafa kemal atatürk ün sözleri sizleri tarif ediyor Başarılarınızın devamını diliyorum
    Cevapla
  • Niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın kokusunu azıcık alın da görüyüm ben sizi.
    Cevapla