Emre Kılınç transfer kararını açıkladı!

Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi son sonunda bitecek olan Emre Kılınç, transfer sorusuna yanıt verdi.

Emre Kılınç transfer kararını açıkladı!
Emre Kılınç transfer kararını açıkladı!
GİRİŞ 29.12.2019 16:40 GÜNCELLEME 29.12.2019 16:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Demir Grup Sivasspor'da forma giyen başarılı kanat oyuncu Emre Kılınç, Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

 

Galibiyeti ve takım olarak performanslarını değerlendiren Emre Kılınç "Elimizden gelen mücadeleyi sahada vermeye çalışıyoruz. Burada ilk yarının son maçını oynadık. Sahadan çıkınca alınan sonuçtan pişman olmamak lazım. Göztepe'yi de tebrik ederim ama hak eden taraf olduğumuzu düşünüyoruz. Önemli olan sahada herkesin her şeyini vermesi. Sahada elimizden geleni yaptığımız zaman zaten başarılı sonuçlar geliyor. Biz sadece mücadele ediyoruz, geri kalan her şey kendiliğinden oluyor. Tüm kulüp aynı şeyi düşününce başarı geliyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum." dedi.

"TRANSFER OLMAK İSTEMİYORUZ"

 

 

Sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasının hatırlatılması üzerine Emre Kılınç "Allah, bize buralara gelmeyi nasip etti, inşallah daha iyi devam ederiz. Transferle ilgili diyecek bir şeyim yok, söz yönetimde. Biz buradayız, gitmek istemiyoruz. Başladığımız bir şeyi yarım bırakıp gitmek olmaz. Gerisi Allah'ın takdiri." diye konuştu.

YORUMLAR 17
  • Malazgirt.....71 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gideyim deme ; yoksa 4-6 hafta sonra ortada kalırsın....
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Karakterli bir futbolcu böyle konuşur. Mütavazi Emre yolun ve bahtın açık olsun. Sivassporun Şampiyonluğunda bulunman daha evladır.
    Cevapla
  • agah 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasın başarılı oyuncularını İstanbul kulüpleri alır, seneye Sivas küme mücadelesi verir. İstanbul beleşçi kartelleri varken, Türk futbolu gelişemez.
    Cevapla
  • Mehmetcebel 4 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN. BAŞLADIĞINIZ İŞİ BİTİRİP ŞAMPİYON OL. SONRa DAHA BÜYÜK KULUPLER İÇİN AVRUPA
    Cevapla
  • osmangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu mert hakan ve emre kılınç fb de.çünkü fb takımı yerli oyunculara önem veriyor ve millileşiyor.ayrıca sekidikayıda fb alacaktır.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb almazsa ayıp olur zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle