Galatasaray'a Emre Kılınç cevabı!

Emre Kılınç ile el sıkışan Galatasaray, Sivasspor'u iknaya çalışıyor. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın kapıyı 4 milyon eurodan açtığı öğrenildi.

Galatasaray'a Emre Kılınç cevabı!
Galatasaray'a Emre Kılınç cevabı!
GİRİŞ 18.12.2019 16:01 GÜNCELLEME 18.12.2019 16:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sezon başında yaptığı flaş transferlere rağmen Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan, Süper Lig'de umduğunu bulamayan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle Ocak'taki ara transferde takımı güçlendirme kararı aldı. Terim'in listesinin başında bulunan Sivas'ın 10 numarası Emre Kılınç ile görüşen Aslan'ın kurmaylarının oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

PARA KAZANMAK İSTİYORLAR

Emre Kılınç'ın Sarı-Kırmızılı yöneticilere, "Kulübümü ikna ederseniz Ocak'ta gelirim" dediği bunun üzerine Sivasspor'la temasa geçildiği belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Emre Kılınç'ı para kazanarak bırakmak isteyen lider Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyazmaz'ın kapıyı 4 milyon eurodan açtığı, Galatasaray'ın ise "Takas ve bir miktar para ile bu işi bitirelim" teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

"RIZA HOCAYA SORMAMIZ LAZIM"

Bunun üzerine Galatasaraylı yöneticilerin başkan Otyakmaz'dan, "Aslında hocamız Rıza Çalımbay hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyor. Ancak takas işini ona sormamız gerekiyor. Galatasaray'dan hangi oyuncuları isteyebilir? Bunu onunla konuşalım size döneriz" yanıtı verdiği vurgulandı. Görüşmelerin sürdüğü bu transferin olumlu ya ya olumsuz olarak bu ay sonuna kadar netlik kazanacağı belirtildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • Çelik aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aylardır Beşiktaş deyi durdun nolduda deyistin oynamak istiyorsan Gel Beşiktaş'a
    Cevapla
  • Cengizhan 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle kaliteli adamlar varken sezon başında çerçöpü topladılar.
    Cevapla
  • altınadam 4 yıl önce Şikayet Et
    sene sonu fenere yarı fiyatına satarlar.
    Cevapla
  • Sivaslı yigido 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik bir gs taktiği. Bu emre denen şahıs geçen gün Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra FB deplasman tribününün önüne gidip Fenerbahçe taraftarına el işareti yaptı. Sebebi şimdi anlaşıldı.
    Cevapla
  • Sakal bıyık 4 yıl önce Şikayet Et
    Satarsın şampiyonluk gider satmazsın sezon sonu bedava gider.Alırsın seni kurtaramaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle