Hamzaoğlu'ndan Ferdi Kadıoğlu'na övgü dolu sözler

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz direnç gösterdik zaman zaman ama 90 dakika birlikte hareket etmemiz gerekiyordu" dedi.

Hamzaoğlu'ndan Ferdi Kadıoğlu'na övgü dolu sözler
Hamzaoğlu'ndan Ferdi Kadıoğlu'na övgü dolu sözler
GİRİŞ 06.12.2019 23:40 GÜNCELLEME 06.12.2019 23:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün buraya umutlu geldik. 4 haftadan sonra belki en az bir beraberlik, hatta galibiyet düşünerek geldik. Fakat istediğimiz gibi olmadı. Maça iyi başladık. Fenerbahçe’nin baskıyla başlayacağını biliyorduk. Golü de bulduk ama skoru koruyamadık. Topa sahip olamadık. İyice geriye yaslandık. Bu sefer Fenerbahçe’nin istediği oyuna döndü. Dolayısıyla ikinci yarı da Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle geçen, bizim sadece topun peşinde koştuğumuz, hücuma çıkamadığımız bir maç oldu. Fenerbahçe ve Ferdi’yi kutluyorum. Böyle genç bir yeteneğin yeteneğini doğru kullanmasını kutluyorum. Onu bulanları da tebrik ediyorum. İnşallah Türk futbolu iyi bir futbolcu kazanacak. Oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Dönüp Göztepe maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

"FENERBAHÇE HAK ETTİĞİ BİR GALİBİYET ALDI"

Fenerbahçe’nin attığı ilk golde ofsayt olup olmadığının soruna ise deneyimli çalıştırıcı, "İlk golü bana da söylediler içeride ama çok önemli değil. Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz direnç gösterdik zaman zaman ama 90 dakika birlikte hareket etmemiz gerekiyordu. Zaman zaman kopuk hücumlar yaptık ama topa sahip olamadık, çok kolay topları kaybettik" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 4
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yazıkki bizim gençler milyonları görünce uçuyor. zaten havalanmayanlar da başarılı olup genelde avrupaya gidiyor. ayakların daima yere bassın yigenim
    Cevapla
  • Amator sporcu. 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi olur ins.aman arda gibi olmasinda.karakter meselesi.simarik cocuk arda.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun üzerine ne kadar gs li varsa gidecektir.. Bunun Ronaldo olmasını istemeyenler fazla değil bir iki hafta geçmez başlayacaklar birtakım düzmecelere... Demedi demeyin..
    Cevapla
  • Gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bi ruh hali iyimisin sen kardeşim Türk futbolcu ve genç gönül isterdi şu ligde yabancı olmasın (ırkçı değilim) Türk gençleri ligimizin kalitesini yükseltsin ama malum durumlar futbolu çirkinleştiren söylemler bizi bu hale getirdi senide bu ruh haline sevk etti yaşasın TÜRK futbolu yaşasın TÜRK gençliği
    Cevapla