Şampiyonluk yolunda büyük avantaj!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 10 hafta kala liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Rakiplerine göre fikstür avantajına sahip olan Medipol Başakşehir, kalan 10 maçının 8'ini İstanbul'da oynayacak.

Şampiyonluk yolunda büyük avantaj!
Şampiyonluk yolunda büyük avantaj!
GİRİŞ 04.03.2019 15:08 GÜNCELLEME 04.03.2019 15:10
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

En yakın rakibi Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle aralarındaki farkı 8'e yükselten turuncu-lacivertliler, son 10 haftaya büyük bir avantajla giriyor.

 

 

Zorlu Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanını da Emre Belözoğlu ve Edin Visca'nın golleriyle geçen İstanbul ekibi puanını 54'e yükseltti. 

İstanbul ekibi, 3. sıradaki Beşiktaş'ın 13, bir maçı eksik 4. sıradaki Trabzonspor'un ise 18 puan önünde yer alıyor. 

 

 

İkinci yarıda yalnızca 1 kez puan kaybetti

Sezonun ilk yarısını en yakın rakiplerinin 6'şar puan önünde zirvede tamamlayan turuncu-lacivertliler, ikinci yarıda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alırken, yalnızca 1 kez berabere kalarak 2 puan kaybetti. 

Bu maçların 5'inde kalesini gole kapatan İstanbul ekibi, 16 gol atarken, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. 

İkinci yarıda tek puan kaybını sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak alan turuncu-lacivertliler, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u ise mağlup etmeyi başardı. 

Son 10 maçın 8'i İstanbul'da

Avrupa Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası'na daha önce veda eden, yoluna tek kulvarda devam eden Medipol Başakşehir, kalan 10 maçının 8'ini İstanbul'da oynayacak. 

Söz konusu 10 maçın 6'sını sahasında oynayacak turuncu-lacivertliler, 28. haftada Beşiktaş, 33. haftada ise Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

İstanbul ekibinin, kalan 2 deplasmanı ise İstikbal Mobilya Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor. 

15 haftadır zirvede

Medipol Başakşehir ligde 15 haftadır zirvedeki yerini koruyor.

Altıncı haftada zirveye yükselen ancak 1 hafta sonra yerini Galatasaray'a kaptıran turuncu-lacivertliler 10. haftada yükseldiği liderlik koltuğunu ise bir daha bırakmadı. Abdullah Avcı'nın ekibi, bu sezon ligde geride kalan 24 maçın 16'sında zirvede yer aldı. 

Son 10 haftaya 8 puan farkla lider giren Medipol Başakşehir'in kalan maçları ise şöyle:

 Hafta  Maç adı
 25. hafta  Medipol Başakşehir-Fenerbahçe
 26. hafta  İstikbal Mobilya Kayserispor-Medipol Başakşehir
 27. hafta  Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor
 28. hafta  Beşiktaş-Medipol Başakşehir
 29. hafta  Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor
 30. hafta  Medipol Başakşehir-Göztepe
 31. hafta  Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir
 32. hafta  Medipol Başakşehir-MKE Ankaragücü
 33. hafta  Galatasaray-Medipol Başakşehir
 34. hafta  Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor
YORUMLAR 46
  • GURBETCi 5 yıl önce Şikayet Et
    DAHA 10 hafta var o koprunun altindan cok sular akar denizi gormeden pacayi sivama basaksehir fenere maci kazandirirlar rize fener macinda gorduk neler olacagini
    Cevapla
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu edepli bayanların ALLAH ın emriyle örtündükleri kesin bence bu pınar ve avanelerinin de kimin emriyle soyunduklarıda belli bizi ilgilendirmez soyunmaları ama şeytana iblise hizmet ettikleri belli vu zavalı ve saz arkadaşları olsa olsa şeytana dost olur sizi sonuna kadar destekliyoruz sınırsız soyunabilirsiniz yeterki örtünenleri kıskanmayın ve aşagılık olduğunuz halde başkasını aşağılamaya kalkmayın ağızdan dişten bahsetmişken en azından bu bayanların ağızları günde 5 defa abdest suyu ile temizleniyor aldatmaca yok ağız spreyi yok ruj yok sahtekarlık yok yani her halukarda yine sizden en az 10 0 öndeler insan olana
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir bu maçların çoguna takılır.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonluk Başakşehirin hakkı bu sefer elinden kaçırmaz
    Cevapla
  • KONUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş. Galatasaray, Beşiktaş, Fener top mu oynuyor?Her yıl yap boz. Başakşehirin 5 yıldır bir oyun sistemi var. Ayrıca Avrupa lafını bırakın.3 büyüklerin gruplarda Sıfır çektiği, Trömsö, Vardar gibi kasaba takımlarına elendiklerini unuttuk mu zannediyorsunuz? 3 Büyüklerin tarihine bak Federasyonlarca nasıl kollanmışlar. Şampiyonluğa oynayan Eskişehirli futbolcuları otobüsten indirip dövdüğü yılları da hatırlıyoruz.İnsanları saf yerine koymayın gidin işinize
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    ne top oynuyor. hiç bir şey oynadığı yok. fenerbahce 5-0 yenecek başakşehiri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle