Yönetime rest! 'G.Saray'da oynamak istiyorum'

Galatasaray, Fatih Terim'in sezon başındaki gözdesi Trezeguet için de fiyat sorunca, Mısırlı oyuncu kulüp yönetimiyle görüşerek, "Gitmek istiyorum." talebini iletti.

Yönetime rest! 'G.Saray'da oynamak istiyorum'
Yönetime rest! 'G.Saray'da oynamak istiyorum'
GİRİŞ 30.01.2019 10:10 GÜNCELLEME 30.01.2019 10:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mbaye Diagne'nin transferini sonlandırmak için Kasımpaşa yönetimi ile masaya oturan Galatasaray, Fatih Terim'in sezon başındaki gözdesi Trezeguet için de fiyat sordu.

 

 

Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa'nın 10 milyon euronun üzerindeki talebi sonrasında hemen geri adım attı. Garry Rodrigues'in Al İttihad'a gitmesi sonrasında bu bölgeye de takviye yapmayı düşünen Galatasaray'ın takas seçeneklerini de masaya koyduğu ifade edildi.

Trezeguet de bu gelişmeler üzerine Kasımpaşa yönetimine, "Galatasaray beni istiyorsa gönderin. Ben de G.Saray'da oynamak istiyorum" dedi. 24 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun bu isteğinden sonra Kasımpaşa Yönetimi şaşkına döndü.

 

 

Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 5 gol, 5 asistlik performans sergileyerek takımının yükselişinde önemli pay sahiplerinden biri olmuştu. (Sporx)

YORUMLAR 11
  • Gsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin sezonun sonunu bedeva gelir emin olun buna kasimpasada iyice abartti 10 milyon da neyin nesi el insaf
    Cevapla
  • Sami 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam o dediginiz artik imkansiz sezon basinda yeni bir sozlesme yapti bildigim kadari ile 2020 ye kadar sozlesmesi var keske gelse ama olmayacak gibi
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Paşada gs de buldu madeni galiba.
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Alınırsa çok yerinde transfer olur trezege iyi futbolcu
    Cevapla
  • EAGLEEYE 66 5 yıl önce Şikayet Et
    borclanip borsada bedelli açıklıyor durmadan yatırımcı dan aliyor parayi spk da bedelliye onay veriyor ama borsada hisseleri hergun dusuyor galatasarayin kendimize birsey alirken 10 magazaya gideriz ama kulubun parasi olunca bol bol veriyorlar sonra borc batağına giriyoruz
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    gs robinho yu ayarmaya calisti mecnun baskanelini cabuk tuttu basaksehire verdi gs simdede kasimpaya el atti oyunculara el altindan teklifler paralar cok cirkefsiniz be buyutulmus takimlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle