Altaylı taraftarlar 7 saat sonra stattan ayrıldı

Göztepe-Altay maçında çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edilirken Altaylı taraftarlar, yaklaşık 7 saat sonra polis eskortuyla stattan ayrıldı.

Altaylı taraftarlar 7 saat sonra stattan ayrıldı
Altaylı taraftarlar 7 saat sonra stattan ayrıldı
GİRİŞ 28.11.2022 04:15 GÜNCELLEME 28.11.2022 04:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig’de ezeli rakipler Göztepe ve Altay’ın maçına taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karşılaşmanın 19. dakikasında sonra olaylar çıktı. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralandı.

Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girerken maç durdu. Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı ise korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan’a saldırdı. Ozan'a direkle darbeler indiren taraftar yaka paça gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonrasında yaralanan Ozan yerde kalırken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

Futbolular ve hakemler soyunma odasına girdi. Maç, hakem tarafından 22. dakikadan itibaren tatil edildi. Maçın tatil edildiği dakikadan itibaren yaklaşık 7 saat statta bekleyen Altaylı taraftarlar, dışarıda kendilerini bekleyen otobüslere alındı. Yoğun güvenlik önlemleri altında stadı terk eden siyah-beyazlı taraftarlara zırhlı polis araçları da eşlik etti.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İki Takım Aynı İlin Bine Şiddet Gardaş Gardaş Spor Seyredin Olmazmı???
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar öncesi göztepe konya maçından sonra çıkan olaylar sonrası medya aynı başlık mahşetten EŞKİYA İzmir'den geldi geçti diye atmıştı bu olayın 10 da 1 değildi çoookk medeni İZMİRİMİZZZZ
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'in laik çocukları
    Cevapla
  • Antlyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle sezonun bitmesi lazım yoksa her takım dener cezanın ağır olması lazım
    Cevapla
  • YRP 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke izmirliler pkk'ya da bu kadar öfkeli olsalar o zaman chp ye oy vermezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle