Ergin Ataman'dan sert sözler! "Sırp basınının provakasyonu...

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes'ten öğrencisi Vasilije Micic'i Sırbistan Milli Takımı'na göndermemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2022 13:50 GÜNCELLEME 13.11.2022 13:51 Basketbol
Ergin Ataman'dan sert sözler! "Sırp basınının provakasyonu...
Ergin Ataman'dan sert sözler! "Sırp basınının provakasyonu...

 FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'ndaki 4. maçında yarın deplasmanda Sırbistan'a konuk olacak A Milli Takım'da başantrenör Ergin Ataman NTV'ye konuştu.



"Çıkan haberler Sırp basınının provakasyonudur"

Sırbistan'ın aday kadrosunda yer alan ancak Sırp oyun kurucunun Milli Takımda oynamasına karşı olduklarının altını çizen Ergin Ataman şöyle konuştu:

"Kulüp olarak başından beri Micic’in milli takımda oynamasına karşıydık. Fakat daha sonra Sırbistan Milli Takımı'nın baskısı sonrası Micic’in oynama isteği olunca kulüp olarak izin vermedik. Perşembe günü Barcelona ile yapacağımız çok önemli maç öncesi özellikle Larkin’in yokluğunda tam kadro çalışmak istedik. Tıpkı Barcelona’nın bir diğer Sırp oyuncu Kalinic’i göndermemesi gibi. Burada milli duygularla alınmış bir karar yok. Anadolu Efes olarak aldığımız bir karar var. ‘Ergin Ataman izin vermedi’ diye çıkan haberler Sırp basınının provakasyonudur."

KAYNAK : NTV
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • İBRAHİM NAMALIR 1 yıl önce Şikayet Et
    Atanan haklı, kulüp başarısı milli başarıların önüne geçti. Sertaç ta gelemiyor izin vermiyorlar. bizimkiler enayimiki izin versinler.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ergin hoca adamdır
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıklarını görünce de sana pek inanasım yok be Ergin ! Senden herşey beklenir... Provokasyona gelince onu da sen iyi bilirsin Fener maclarını unutmadik.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin obradoviçi ergin ataman seviyoruz seni
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam dogru konuşmuş. Barcelona da bir sırp oyuncuyu göndermemiş. Ergin ataman işini iyi yapmaya çalişan degerli bir antrenör vesselam.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR