Galatasaray, Ryan Kent'e resmi teklifte bulundu!

Galatasaray, Glasgow Rangers'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'e resmi transfer teklifinde bulundu.

Galatasaray, Ryan Kent'e resmi teklifte bulundu!
Galatasaray, Ryan Kent'e resmi teklifte bulundu!
GİRİŞ 13.10.2022 20:38 GÜNCELLEME 13.10.2022 20:40

HABER7 Spor Servisi 

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Glasgow Rangers'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ryan Kent için resmi teklifte bulundu.

Bu sezon kanatlarda forma giyen Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün performansından memnun olmayan teknik direktör Okan Buruk'un da İngiliz kanat oyuncusu için onay verdiği belirtildi.

Menajeriyle görüşüldü!

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, Ryan Kent'in menajeriyle görüşüp, İngiliz futbolcunun şartlarını sorduğu bildirildi.

İngiliz yıldızın menajerinin, sezon sonunda serbest kalacak futbolcusu için 3 milyon euroluk imza parası istediği belirtildi.

17.5 milyon euro piyasa değeri olan İngiliz futbolcu için Erden Timur'un imza parasını 3 eşit taksitle ödemeyi kabul ettiği aktarıldı. Erden Timur ve Ryan Kent'in menajerinin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği aktarıldı.

25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor.

Geçen sezon performansıyla dikkat çekti!

Sol kanat ve forvet hattında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Rangers ile müthiş bir performans sergilemiş ve İskoç ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamasında baş rol oynamıştı.

Geçen sezon 46 maçta 3 gol, 19 asistlik performans sergileyen Ryan Kent, bu sezon ise 14 maçta 1 gol, 4 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.