Bayern Münih Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türk Hava Yolları EuroLeague'de 2022-2023 sezonu başlıyor. Alman ekibi Bayern Münih, sahasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. Peki Bayern Münih Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Bayern Münih Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Bayern Münih Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 06.10.2022 20:25 GÜNCELLEME 06.10.2022 20:25

Türk Hava Yolları'nın isim sponsoru olduğu EuroLeague'de yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Bu yıl, geçtiğimiz yıldakine benzer şekilde Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes takımları ülkemizi temsil edecek. Dimitris Itoudis öncülüğündeki Sarı-Lacivertliler de ilk maçlarını Bayern Münih karşısında oynayacak. Peki Bayern Münih Fenerbahçe Beko karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Kanada voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye Kanada voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BAYERN MÜNİH FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Alman basketbolunun ekol takımlarından Bayern Münih ile temsilcimiz Fenerbahçe Beko arasındaki EuroLeague maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 21:30'da başlayacak. Bu müsabakaya Bayern Münih, evi Audi Dome'da ev sahipliği yapacak. 

Scottie Wilbekin

HANGİ KANALDA?

On binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Bayern Münih Fenerbahçe Beko maçı S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz