Bu hafta hangi maçlar var? TV8,5 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi!

Bir haftalık aradan sonra Avrupa'da futbol heyecanı yeniden başlıyor. Üç gün süreyle Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları futbol tutkunlarına oldukça keyifli anlar yaşatacak. Peki TV8,5 kanalı hangi maçları ekrana getirecek?

Bu hafta hangi maçlar var? TV8,5 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi!
Bu hafta hangi maçlar var? TV8,5 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi!
GİRİŞ 25.10.2022 13:19 GÜNCELLEME 25.10.2022 13:19

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde grup etabının 5'inci karşılaşmalarına geçildi. Bir önceki yıl dahil olmak üzere önümüzdeki 2023-2024 sezonuna kadar Avrupa Kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran Acun Medya, karşılaşmaların 6 tanesini TV8,5 kanalında ekrana getiriyor. Peki bu hafta hangi maçlar ekranda olacak?

TV8,5 KANALINDA YAYINLANACAK KARŞILAŞMALAR

Acun Medya'ya bağlı TV8,5 kanalının haftalık program akışı belli oldu. Böylece geçtiğimiz haftalarda da olduğu üzere 6 karşılaşmanın uydu üzerinden paylaşılacağı öğrenildi.

Mason Mount

Müsabakaların 4'ü Şampiyonlar Ligi'nden, 2'si de Konferans Ligi'nden seçildi. Konferans Ligi'ndeki karşılaşmalar temsilcilerimizden Medipol Başakşehir ile Sivasspor'un maçlarını içeriyor. İşte, TV8,5 kanalının bu hafta ekrana getireceği 6 müsabaka!

SALI

Salzburg x Chelsea (19:45)

PSG x Maccabi Haifa (22:00)

ÇARŞAMBA

Inter x Victoria Plzen (19:45)

Tottenham x Sporting Lizbon ( 22:00)

PERŞEMBE

Fiorentina x Medipol Başakşehir (19:45)

Sivasspor x CFR Cluj (22:00)

Öte yandan bu hafta UEFA Avrupa Ligi'ndeki iki temsilcimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da maçları bulunuyor.

Lionel Messi

Sarı-Lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda Rennes'i ağırlayacak, Bordo-Mavililer de deplasmanda Kızılyıldız'ın konuğu olacak.

Bu karşılaşmaların yayın programlarına erişebilmek için aşağıdaki içeriklerimizi okuyabilirsiniz.

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!

Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TV8,5 yayınlayacak mı?Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TV8,5 yayınlayacak mı?

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz