MAÇ ÖZETİ | Muşspor 1-0 Niğde Anadolu FK

TFF 3. Lig 3. Grup'ta üst sıralara oynayan Muşspor, evinde Niğde Anadolu FK'yı ağırladı. Doğu Anadolu ekibi, ikinci yarıda Furkan Yıldırım'ın attığı golle rakibini 1-0'lık skorla mağlup etti.

MAÇ ÖZETİ | Muşspor 1-0 Niğde Anadolu FK
MAÇ ÖZETİ | Muşspor 1-0 Niğde Anadolu FK
GİRİŞ 02.10.2022 16:22 GÜNCELLEME 02.10.2022 16:22

TFF 3. Lig'in yeni ekiplerinden Muşspor, 5'inci haftada Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı. Şimdiye dek 8 puan toplayıp üst sıralarda yer alan Doğu Anadolu ekibi, İç Anadolu temsilcisi karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı. Son olarak Eskişehirspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla geçip Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Sarı-Siyahlılar, ligde de galibiyet almasını bildi. Muş'a galibiyeti getiren golü 64'üncü dakikada Furkan Yıldırım kaydetti.

MUŞSPOR NİĞDE ANADOLU FK MAÇININ ÖZETİ

TFF 3. Lig 3. Grup'ta günün dikkat çeken karşılaşmalarından Muşspor Niğde Anadolu FK maçının özet görüntüleri TRT Kurdi kanalında ve YouTube adresinde paylaşılmaktadır.

Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Öte yandan TRT Kurdi kanalının uydu ve frekans ayarları aşağıdaki haberimizde yer alıyor.

TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)

NE ZAMAN?

Muş 1984 ile Niğde Anadolu Futbol Kulübü arasındaki 5'inci hafta karşılaşması, 2 Ekim Pazar günü saat 14:30'da başladı.

Muş Şehir Stadı'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmayı yüzlerce futbol tutkunu tribünden takip etti. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyordu.

Muş Şehir Stadı

HAKEMLER

  • Özer Özden (Hakem)

  • Vedat Hoşnam (1. Yardımcı Hakem)

  • Şükrü Mert (2. Yardımcı Hakem)

  • Mustafa Ünver (Dördüncü Hakem)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Muş 1984 ile Niğde Anadolu Futbol Kulübü arasındaki mücadelenin saha içi hakemlerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz