Polonya Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda B Grubu'nun 5'inci maçı Polonya ile Türkiye arasında oynanacak. Peki Polonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Polonya Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Polonya Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 30.09.2022 18:59 GÜNCELLEME 30.09.2022 18:59

Polonya ve Hollanda'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası heyecanı devam ediyor. B Grubu'nun favori ülkeleri arasında değerlendirilen Polonya ile Türkiye, grup aşamasının 5'inci maçını oynayacak. Bu sebeple müsabakanın yayın programı merak ediliyordu. Peki Polonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

POLONYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Voleybol tutkunlarının adeta iple çektiği Polonya Türkiye maçı, 1 Ekim Cumartesi günü saat 20:30'da oynanacak. Gdansk kentindeki Ergo Arena bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Polonyalı ve Türk taraftarlar tribünden takip edecek. Mücadelenin akabinde grup aşamasının son maçı için hazırlıklara başlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız

HANGİ KANALDA?

Polonya ile Türkiye arasındaki dikkat çeken randevu, TRT Spor YILDIZ kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz