Türkiye Hırvatistan voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'ndaki temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki 4'üncü maçını Hırvatistan ile oynayacak. Peki Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda?
Türkiye Hırvatistan voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda?
GİRİŞ 29.09.2022 13:46 GÜNCELLEME 29.09.2022 13:46

Giovanni Guidetti öncülüğünde Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'ndaki mücadelesini sürdüren Türkiye, 4'üncü maçını Hırvatistan ile oynayacak. Şimdiye dek Tayland'a yenilip, Güney Kore ve Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup eden Türkiye, bu kez Hırvatları mağlup etmek için rekabet edecek. Peki, Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Hırvatistan arasındaki B Grubu 4'üncü maçı, 29 Eylül Perşembe günü saat 18:30'da başlayacak. Polonya'nın Baltık Denizi'ne kıyısı bulunan Gdansk kentindeki Ergo Arena, bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Türk ve Hırvat taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerlerden takip edecek.

FIVB topu

MAÇ HANGİ KANALDA?

On binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği Türkiye Hırvatistan maçı, TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz