Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda yer alan Filenin Sultanları, gruptaki ikinci maçını Güney Kore ile oynayacak. Peki, Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 26.09.2022 12:03 GÜNCELLEME 26.09.2022 12:03

EuroVolley 2021'de yarı final görerek Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'na doğrudan katılım hakkı elde eden Filenin Sultanları, Tayland'ın akabinde Güney Kore'yle kozlarını paylaşacak. Başantrenör Giovanni Guidetti'nin öğrencileri, bu karşılaşma için Polonya'nın Gdansk kentine uçup hazırlıklara başlayacak. Hatırlanacağı üzere iki takım son olarak Voleybol Milletler Ligi'nde karşılaşmış ve Sultanlar, 3-1'lik skorla galip gelmişti. Peki, Türkiye Güney Kore maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak, dahası hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE GÜNEY KORE MAÇI NE ZAMAN?

On binlerce kişinin takip ettiği turnuvadaki temsilcimiz Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile Güney Kore arasındaki maç, 27 Eylül Salı günü saat 15:00'te başlayacak. Gdansk kentindeki Ergo Arena, bu müsabaka için kapılarını açacak. Gerek Türk gerek Koreli taraftarların tribündeki yerlerini alıp müsabakayı takip etmesi bekleniyor.

FIVB'in voleybol topu

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Güney Kore arasındaki son derece kritik Voleybol Dünya Şampiyonası mücadelesi, TRT Spor Yıldız kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor Yıldız kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. 

11 bin 409 kişi kapasiteli Ergo Arena

B GRUBU

TÜRKİYE

Polonya

Hırvatistan

Dominik Cumhuriyeti

Güney Kore

Tayland

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

A Milli Kadın Voleybol Takımımızda 14 sporcu bulunuyor. Bu sporcuların 2'si Libero, 2'si Pasör Çaprazı, 5'i Smaçör; 3'ü Orta Oyuncu ve 2'si Pasör rolünde.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz