Lukas Podolski'den Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın 2015 yılında Arsenal'den 2,5 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Lukas Podolski, İstanbul'a gelişinin 7'nci yıl dönümünde etkileşim rekoru kıran bir paylaşım yaptı. 'Poldi' lakabıyla tanınan futbolcu, Sarı-Kırmızılı ekibe övgüde bulundu.

Lukas Podolski'den Galatasaray açıklaması!
Lukas Podolski'den Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 05.07.2022 14:18 GÜNCELLEME 05.07.2022 19:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Futbol kariyerinde Dünya Kupası Şampiyonluğu, Almanya Bundesliga Şampiyonluğu ve Süper Lig zaferi bulunan Lukas Podolski, Galatasaray'a transferinin 7'nci yılında oldukça duygusal bir paylaşım yaptı.

Galatasaray Süper Lig 2022-2023 Sezonu FikstürüGalatasaray Süper Lig 2022-2023 Sezonu Fikstürü

Sarı-Kırmızılı ekibe transferinden sonra İstanbul'a ve Türkiye'ye kolay adapte olan Polonya asıllı Alman forvet, bir süredir kariyerini Gornik Zabrze'de sürdürüyor.

Lukas Podolski çay içerken

Türkiye'den ayrıldıktan sonra çay tutkusunu sürdüren ve Almanya ile Polonya'nın farklı yerlerine kebap salonu ve dönerci açan Podolski, binlerce Türk futbolsever tarafından takip ediliyor.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 3 yıl Vissel Kobe ve 1 yıl Antalyaspor'un formasını terleten Podolski, Sarı-Kırmızılı formaya ve kulübe olan saygısını her defasında dile getiriyor.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ KULÜBÜ..."

37 yaşındaki ünlü futbolcu, son olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray'a yönelik bir gönderi yayınladı.

Lukas Podolski döner keserken

Türkiye Kupası ve Süper Lig Kupası ile birlikte bir asansörde çekindiği fotoğrafını yayınlayan 'Poldi', fotoğrafa oldukça duygusal yorum da yaptı.

Tecrübeli futbolcu: "Şimdiye kadar aldığım en iyi kararlardan biriydi. 2015 yılının Temmuz ayında Türkiye'nin en iyi kulübü olan Galatasaray'a katıldım. Harikulade şehir, güzel insanlar ve eşsiz bir takım. Sonsuza kadar Cimbom!" ifadelerini kullandı.

Lukas Podolski'nin Galatasaray'a yönelik yapmış olduğu bu paylaşım saatler içerisinde binlerce kez beğenilirken, günün trendlerine yükseldi. Binlerce Galatasaraylı, Türkçe; Almanca ve İngilizce dillerinde Podolski'ye teşekkürlerini iletti. 

Lukas Podolski'nin sosyal medyada yayınladığı fotoğrafı

Türkiye'de oynadığı dönem 2 kez Süper Lig, 1 kez Türkiye Kupası sevinci yaşayan 'Poldi', ilk sezonunda 27 gole; ikinci sezonunda da 12 gole katkı sağlamıştı.

Galatasaray, Temmuz 2017'de 2 milyon 600 bin Euro karşılığında oyuncunun bonservisini Vissel Kobe'ye (Japonya) devretti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Mustaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp yav ayıp... EFSANE POLDİ SÖZÜ
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek Galatasarayda gerekse Antalyasporda iyi izlenimler bıraktı. Futbolculuğunun yanısıra; Türkiyenin, Türk kültürünün ve de sosyal hayatımızdan kesitler paylaşarak gönüllü elçilik yaptı. Her daim iyiliklerle anılacak.
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok. Dogru. Türklere sirin görünüp. Bol bol döner salonu aciyor. Bir polonyali asla türkleri. Sevmez sadece para paraaa
    Cevapla
  • Hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla