MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Al Shamal

Yeni sezonu Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açan Fenerbahçe, yaz döneminin üçüncü hazırlık maçını Al Shamal ile oynadı. Sarı-Lacivertliler, Al Shamal'ı 4-2'lik skorla geçti.

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Al Shamal
MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Al Shamal
GİRİŞ 29.06.2022 20:27 GÜNCELLEME 29.06.2022 20:27

Bu sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Şimdiye dek Shkupi ve Tirana ile sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler, üçüncü maçını Katar'dan Al Shamal ile oynadı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek kampa giren Shamal, Can Bartu'da Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Fenerbahçe, Al Shamal'ı Bruma; Valencia, Berisha ve Serdar'ın attığı gollerle mağlup etti.

FENERBAHÇE AL SHAMAL MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe ile Al Shamal arasındaki hazırlık maçı, ülkemizde FBTV ve Fenerbahçe YouTube Katıl üzerinden canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. FBTV, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanal iken Fenerbahçe YouTube Katıl ise abonelik sistemiyle çalışmaktadır. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Bruma, Fenerbahçe

HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Al Shamal hazırlık maçı, 29 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de başlıyor. Bu karşılaşma, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Öte yandan, seyirci konusuna ilişkin kulüpten bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple müsabakanın seyirciye açık olup olmaması belirsizliğini koruyor. 

AL SHAMAL'IN FORM DURUMU

Katar Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Al Shamal, 2021-22 sezonunu 10'uncu sırada noktaladı. Sezon genelinde 22 puan toplayan Katar ekibi, 16 puanlı Sailiya ve Khor'un önünde lige tutundu. Al Shamal'da 11 gol atan Jeison Medina, takımının ligde kalmasında aracı rol üstlendi.

ÖNCE AVUSTURYA, SONRA POLONYA!

Sarı-Lacivertliler, Al-Shamal maçından sonra soğuma ve dinlenme çalışmalarına geçip 1 Temmuz'da Graz'a (Avusturya) uçacak. Fenerbahçe, Sturm Graz'ın evi Merkür Arena'da FK Partizan ve Mol Fehervar ile sahaya çıkacak. Bu iki hazırlık maçı tamamlanır tamamlanmaz bu kez Dinamo Kiev maçı için geri sayıma geçilecek. Hatırlanacağı üzere, Ukrayna-Rusya savaşından ötürü Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı Kiev'den Polonya'nın Lodz kentindeki King's Stadium'a alınmıştı. Temsilcimiz 20 Temmuz'da ilk sınavını, 27 Temmuz'da da ikinci sınavını verecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz