Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Voleybol Milletler Ligi'ndeki temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadaki 10'uncu maçını Hollanda ile oynayacak. Kanada'nın Calgary kentindeki maç öncesinde nefesler tutuldu. Milliler Final-Four etabına kalabilmek için her müsabakaya galibiyet gözüyle bakıyor. Peki, Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın takvimi...

Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 30.06.2022 19:31 GÜNCELLEME 01.07.2022 15:57

Geçtiğimiz yıl Voleybol Milletler Ligi'ni 3'üncülükle tamamlayan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu yılki turnuvanın 10'uncu maçını Hollanda ile oynayacak. Turnuvanın ilk etabını Ankara'da, ikinci etabını Brezilya'da tamamlayan Milliler, üçüncü etabı için Kanada'nın Calgary kentine uçmuştu. Peki, Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın bilgileri...

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği Türkiye Hollanda Voleybol Milletler Ligi maçı, 30 Haziran Perşembe günü saat 23.00'te başlayacak. Mücadele, Calgary kentindeki Seven Chiefs Sportplex'te organize ediliyor. Maç öncesinde, Dünya Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) resmi internet sitesinde bilet satışı yapılıyor. Hollandalı ve Türk taraftarlar karşılaşmayı salondan takip edecek.

HANGİ KANALDA?

Millilerin Ankara yolculuğundaki kritik karşılaşmalar arasında yer alan Türkiye Hollanda maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

MİLLİLERİN OYNADIĞI MAÇLAR VE SONUÇLARI

A Milli Voleybol Takımımız, Kanada ve Hollanda maçları öncesinde Ankara ve Brezilya'da 8 maç oynadı. 8 karşılaşma şu şekilde sonuçlandı:

  • Türkiye-İtalya: Galibiyet

  • Türkiye-Çin: Mağlubiyet

  • Bulgaristan-Türkiye: Galibiyet

  • Türkiye-Belçika: Galibiyet

  • Brezilya-Türkiye: Mağlubiyet

  • Sırbistan-Türkiye: Mağlubiyet

  • Almanya-Türkiye: Galibiyet

  • Türkiye-Güney Kore: Galibiyet

KANADA TAKVİMİ

İtalyan Başantrenör Giovanni Guidetti'nin çalıştırdığı Filenin Sultanları, Kanada'da 4 maç oynayacak. Maç programı ise şu şekilde:

Kanada-Türkiye: 29 Haziran, 05.00

Türkiye-Hollanda: 30 Haziran, 23.00

Türkiye-Japonya: 2 Temmuz, 02.00

Türkiye-ABD: 2 Temmuz, 23.00

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz