Sahada kalp krizi geçirmişti! Christian Eriksen dünya devinin radarında...

EURO 2020'de Danimarka Finlandiya arasındaki maçta kalp krizi geçiren Christian Eriksen, 6 aylık aradan sonra Brentford'la futbola geri döndü. Danimarkalı yıldız için son olarak Manchester United iddiası ortaya atıldı.

Sahada kalp krizi geçirmişti! Christian Eriksen dünya devinin radarında...
Sahada kalp krizi geçirmişti! Christian Eriksen dünya devinin radarında...
GİRİŞ 21.06.2022 18:30 GÜNCELLEME 21.06.2022 20:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Danimarka ile Finlandiya arasındaki EURO 2020 maçının ilk yarısında kalp krizi geçiren Christian Eriksen, uzun bir tedavi sürecinin ardından yeşil sahalara geri döndü.

Christian Eriksen'in kalp krizi geçirdiği an

Şubat 2022'de kalp krizi geçirdiği Parken Stadyumu'nda Sırbistan ağlarını sarsan yıldız isim, Brentford'la 6 aylık kontrat yapmıştı.

Arda Güler sözleri takdir toplamıştı! Serbay Şenkal'a Fair-Play ödülü...Arda Güler sözleri takdir toplamıştı! Serbay Şenkal'a Fair-Play ödülü...

İtalya Serie A ekibi Inter Milan'dan kendi isteğiyle ayrılan Eriksen, Brentford formasıyla yıllar sonra İngiltere'ye geri döndü. 

MANCHESTER UNİTED, ERİKSEN İÇİN ZEMİN YOKLUYOR

6 aylık süreçte 11 maça çıkan Danimarkalı, 1 gol 4 asist yaptı. Kondisyon eksiği olmasına karşın verimli bir yarım sezonu geride bırakan Eriksen'e dünya devi talip oldu.

İngiliz The Mirror'daki haberde, Christian Eriksen'le Manchester United'ın görüşme halinde olduğu, transfer görüşmelerinin imza aşamasına geldiği belirtildi. 

Christian Eriksen'in Manchester United'a olası transferindeki pay sahibi ise, United'ın yeni çalıştırıcısı Erik Ten Hag. Danimarkalı yıldızla Ajax'ta çalışan Ten Hag'ın eski oyuncusunu takımda görmek istediği iddia edildi.

Christian Eriksen, Brentford

Brentford'daki kontratı Temmuz 2022'de bitecek olan Eriksen'in iki hafta içinde bir karar vermesi bekleniyor. Öte yandan, Danimarkalıyı isteyen tek kulüp de Manchester United değil. Mevcut takımı Brentford'un da yeni bir kontrat önerdiği biliniyor.

Brentford Teknik Direktörü Thomas Frank, İspanyol AS Gazetesi'ne verdiği demeçte: "Eriksen'in nasıl bir karar alacağını bilmiyorum. Hala bir şansımız olduğunu ümit ediyorum. Umarım iki haftaya bir karar verir. Aramızdaki anlaşmaya göre son kararını telefondan iletecek" ifadelerini kullandı. 

ERİKSEN'İN GERİ DÖNÜŞÜNDE FRANK'IN PAYI BÜYÜK

Inter Milan'daki ayrılığından sonra uzun süre kulüp arayan Eriksen, Thomas Frank'ın telefonuyla futbola geri döndü.

Brentford Teknik Direktörü Thomas Frank

Frank, AS Gazetesi'ndeki röportajının devamında, Eriksen'in geri dönüş hikayesini şu sözlerle anlattı:

"Danimarka Milli Takımı'nın genç yaş kategorilerini çalıştırırken Christian Eriksen'i tanışmıştım. Geçtiğimiz Ekim ayında oğlum beni aradı. 'Baba neden Eriksen'le iletişime geçmiyorsun? Futbol oynamak zorunda' diye konuştu.

Ben de Aralık ayında Eriksen'i aradım. Ona futbol oynamayı düşünüp düşünmediğini sordum. O da bana, 'Ben de senin telefonunu bekliyordum' dedi. Eriksen'i bu şekilde kadromuza kattık. Onun daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Umarım onu elimizde tutabiliriz."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    olumu yakindir...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Admin hazırlık maçında değil ilk grup maçında kalp krizi geçirdi
    Cevapla