Bandırmaspor İstanbulspor final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 1. Lig Play-Off...

Süper Lig'e yükselecek üçüncü takım Bandırmaspor İstanbulspor finaliyle belli oluyor. Peki, Bandırmaspor İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol tutkunları bu gibi temel yayın bilgilerine cevap ararken, karşılaşmanın hakemleri de Federasyon tarafından duyuruldu. Ek olarak, maçın nerede oynanacağı bilgisi de taraftarlarla paylaşıldı. İşte, Bandırma İstanbul maçının yayın programı...

Bandırmaspor İstanbulspor final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 1. Lig Play-Off...
Bandırmaspor İstanbulspor final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 1. Lig Play-Off...
GİRİŞ 02.06.2022 13:06 GÜNCELLEME 02.06.2022 13:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'e yükselecek 3'üncü takım Bandırmaspor İstanbulspor maçıyla öğrenilecek. Bilindiği üzere Bandırmaspor, Eyüpspor'u 3-0 yenerek; İstanbulspor da toplamda 4-3'lük genel skorla finale yükselmişti. Peki, Bandırmaspor İstanbulspor TFF 1. Lig Play-Off final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu gibi temel yayın bilgileri sorularına ek olarak, müsabakanın şifreli olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte, Bandırma İstanbul maçının tarihleri...

BANDIRMASPOR İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Bandırmaspor İstanbulspor maçı 2 Haziran Perşembe günü oynanacak. Müsabaka, Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak. Kritik final karşılaşmasına Kocaeli Stadı ev sahipliği yapacak. 

Bilindiği üzere, geçtiğimiz yıl ki Play-Off finali Altınordu ile Altay arasında oynanmış ve Altay, 1-0’lık skorla galibiyete uzanmıştı.

TFF 1. Lig 2020-21 Play-Off finalini kazanan Altay

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda organize edilen final müsabakasına iki takımın taraftarı katılım sağlarken, saat 20.00 itibariyle maç başlamıştı. Altay’ın Süper Lig biletini aldığı finalde, orta hakemlik görevi Cüneyt Çakır’a verilmişti.

BANDIRMASPOR İSTANBULSPOR FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA ve ŞİFRELİ Mİ?

TFF 1. Lig'deki karşılaşmalar hem beIN Sports üzerinden hem de TRT Spor kanalından seyredilebiliyor. Yarı final maçlarında olduğu gibi finalin de iki kanal üzerinden izlenmesi bekleniyor. Bandırmaspor İstanbulspor maçı, TRT Spor kanalında yayınlanması halinde şifresiz izlenebilecek.

FİNALİN HAKEMLERİ

  • Halil Umut Meler (Hakem)

  • Mustafa Emre Eyisoy (1. Yardımcı Hakem)

  • İbrahim Çağlar Uyarcan (2. Yardımcı Hakem)

  • Tugay Kaan Numanoğlu (Dördüncü Hakem)

  • Mete Kalkavan (VAR)

  • Sarper Barış Saka (AVAR)

  • Kemal Yılmaz (AVAR)

Karşılaşmanın VAR ve AVAR hakemleri ile saha içi hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde paylaşıldı.

PLAY-OFF’TAKİ SON DURUM

TFF 1. Lig Play-Off yarı finalinde Bandırmaspor ile Eyüpspor, BB Erzurumspor’la İstanbulspor rekabet etti. Balıkesir temsilcisi Bandırmaspor, sezonu 3’üncü bitirip Eyüpspor ile eşleşmişti. İlk maç, statü gereğince Eyüp Stadı’nda oynandı.

MAÇ SONUCU ve ÖZET | Bandırmaspor 3-0 Eyüpspor MAÇ SONUCU ve ÖZET | Bandırmaspor 3-0 Eyüpspor

İstanbul temsilcisi, Bandırmaspor’u Taşkın İlter’in attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Bandırma’dan Remi Mulumba’da kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu maçın rövanşında Bandırmaspor 3-0 galip gelerek adını finale yazdırdı.

Eyüpspor gol sevinci

Yarı finalin diğer ayağında da BB Erzurumspor İstanbulspor eşleşmesi vardı. Bu eşleşmede ilk maç BB Erzurumspor’un evi Kazım Karabekir Stadı’nda oynanmıştı.

MAÇ ÖZETİ | İstanbulspor 0-1 BB Erzurumspor (TFF 1. Lig Play-Off Yarı Finali)MAÇ ÖZETİ | İstanbulspor 0-1 BB Erzurumspor (TFF 1. Lig Play-Off Yarı Finali)

Binlerce Erzurumlu takımlarını desteklerken, İstanbulspor 4-2’lik skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Rövanş maçında BB Erzurumspor'a 1-0 yenilen İstanbul, 4-3'lük genel skorla finale yükseldi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Toroslar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler. Tam bir facia. Bu kadar bilğisizlik. Bu. Kadar. Armatörlük. Bizdeki. Takimlar boşa. Para. Harcamasın. Çok yazık
    Cevapla
  • TONTON 12 1 yıl önce Şikayet Et
    En son yapımı biten stad hangisi ise o ilde olsun
    Cevapla
  • Kemankeş 1 yıl önce Şikayet Et
    "Yapımı en son biten stad" diyerek devrilen cümleni ayakta tutabilirsin
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardesim bu nasil turkiye ligi anlamiyorum neredeyse super ligi takimlarini yarisi istanbuldan en iyisi istanbul ligi olarak degistirelim bandirma yada erzurum olur ins
    Cevapla