Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Play-Off yarı finali 4. maç ne zaman oynanacak?

Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko, bugün Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinin üçüncü maçı için Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda kozlarını paylaştı. Başa baş giden müsabakayı Fenerbahçe Beko 73-69 kazandı ve gözler dördüncü maça çevrildi. Peki, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Play-Off serisinin 4'üncü maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte serinin üçüncü maçının özeti...

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Play-Off yarı finali 4. maç ne zaman oynanacak?
Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Play-Off yarı finali 4. maç ne zaman oynanacak?
GİRİŞ 30.05.2022 12:08 GÜNCELLEME 30.05.2022 12:08

Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko, serinin üçüncü maçı için Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi Fenerbahçe Beko 73-69'luk skorla kazanmasını bildi. Serideki durum da 2-1'e geldi. Peki, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Play-Off yarı final eşleşmesinin 4'üncü maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte kritik karşılaşmanın yayın bilgileri ve üçüncü maçın sonucu...

DARÜŞŞAFAKA FENERBAHÇE BEKO MAÇ ÖZETİ 

Çeyrek final etabında Gaziantep'i geçen Darüşşafaka ile Bursa'yı eleyen Fenerbahçe Beko arasındaki yarı final karşılaşması, DAÇKA'nın ev sahipliğinde oynandı. Kıran kırana geçen mücadeleyi Fenerbahçe Beko 73-69 kazanmasını bildi. Böylece gözler dördüncü maça çevrildi.

DARÜŞŞAFAKA FENERBAHÇE BEKO 4. MAÇ NE ZAMAN?

Binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Darüşşafaka Fenerbahçe Beko eşleşmesinin dördüncü maçı 30 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Kritik karşılaşma, Türkiye saatiyle 20.30'da başlayacak. Fenerbahçe Beko, dördüncü maçı da kazanması halinde finale; kaybetmesi durumunda DAÇKA ile 5'inci maçı Ülker Arena'da oynayacak. Beşinci maçın olup olmaması belirsizliğini koruduğu için şimdilik Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ülkemizde TRT Spor kanalında ve TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, Tivibu Spor 2 kanalında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

SERİDE SON DURUM

Basketbol Süper Ligi'nin statüsü gereğince, Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko arasındaki ilk iki karşılaşma, Sarı-Lacivertli ekibin evi Ülker Arena'da oynandı. Birinci maçı Fenerbahçe Beko 94-69'luk skorla kazanırken, ikinci maçta da Darüşşafaka 82-81'lik skorla galip geldi.

Serinin üçüncü maçı Darüşşafaka'nın evi Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanırken Fenerbahçe 73-69 kazanıp genel skoru 2-1'e getirdi. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz