İstanbulspor BB Erzurumspor TFF 1. Lig Play-Off RÖVANŞ maçı ne zaman?

TFF 1. Lig'de Play-Off karşılaşmaları oynanıyor. Sezonu 4 ve 5'inci sırada tamamlayan İstanbulspor ile BB Erzurumspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda rövanş maçına çıkacak. Hatırlanacağı üzere ilk karşılaşma Erzurum'daki Kazım Karabekir Stadı'nda oynanmış ve İstanbulspor 4-2'lik avantajı cebine koymuştu. Peki, İstanbulspor BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İstanbulspor BB Erzurumspor TFF 1. Lig Play-Off RÖVANŞ maçı ne zaman?
İstanbulspor BB Erzurumspor TFF 1. Lig Play-Off RÖVANŞ maçı ne zaman?
GİRİŞ 28.05.2022 12:54 GÜNCELLEME 28.05.2022 12:54

TFF 1. Lig'de normal sezon tamamlandı. Şimdilik iki takım Süper Lig'e adını yazdırırken, üçüncü takım Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Bu eşleşmelerden biri de İstanbulspor ile BB Erzurumspor arasında oynanıyor. Serinin ilk karşılaşması Kazım Karabekir Stadı'nda, İstanbulspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. Bu kez gözler rövanş maçına çevrildi. Peki, İstanbulspor BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın bilgileri...

İSTANBULSPOR BB ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

İstanbulspor BB Erzurumspor arasındaki TFF 1. Lig Play-Off rövanş maçı, 29 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de oynanacak. Karşılaşmaya ilk maçı deplasmanda oynayan İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda ev sahipliği yapacak. 

MAÇ HANGİ KANALDA?

İstanbulspor BB Erzurumspor maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, beIN Sports HD1 ve beIN Sports Max 1 kanalında yayınlanacak. Bu üç adres dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz. 

RÖVANŞ MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU MU?

Rövanş maçının hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinden paylaşıldı. İşte, kritik karşılaşmada görev alacak hakemler:

  • Atilla Karaoğlan

  • Ali Saygın Ögel

  • Hakan Yemişken

  • Emre Kargın

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemlerinin de maç günü açıklanması bekleniyor.

İLK MAÇTA NE OLDU?

BB Erzurumspor ile İstanbulspor arasındaki ilk müsabaka, BB Erzurumspor'un evi Kazım Karabekir Stadı'nda oynandı. Konuk takım İstanbulspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılırken, rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. İstanbul'un gollerini Ferhat, Rroca, Ethemi ve Muammer; BB Erzurumspor'un 2 golünü de Eren Tozlu attı. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz