Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off finali...

TFF 2. Lig Play-Off finalinin adı belli oldu. Bayburt Özel İdarespor'u geçen Bodrumspor ile Tarsus İdman Yurdu'nu penaltılarda mağlup eden Karacabey Belediyespor, final maçında kozlarını paylaşacak. Peki, Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın yayın takvimi...

Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off finali...
Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off finali...
GİRİŞ 28.05.2022 18:28 GÜNCELLEME 28.05.2022 18:28

TFF 2. Lig'de Play-Off finaline kalan ekipler 24 Mayıs Salı günü itibariyle belli oldu. Kırmızı Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Bodrumspor ile Beyaz Grup'ta çeyrek final ve yarı final maçlarını başarıyla sonuçlandıran Karacabey Belediyespor eşleşti. Peki, Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Play-Off final karşılaşmasına dair ilk bilgiler...

KARACABEY BELEDİYESPOR BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Bir üst lige yükselecek takımın belli olacağı Karacabey Belediyespor Bodrumspor Play-Off final maçı 29 Mayıs Pazar günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak. Final, Altay'ın evi İzmir Alsancak Stadı'nda oynanacak. 

MAÇ HANGİ KANALDA?

Karacabey Belediyespor ile Bodrumspor arasındaki TFF 2. Lig Play-Off finali, ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, A Spor kanalının resmi internet adresinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Bodrumspor gol sevinci

FİNAL MAÇININ STATÜSÜ

TFF 2. Lig Play-Off finali tek maç üzerinden oynanacak. Çeyrek final ve yarı finalde olduğu gibi ikili maç sistemi, finalde geçerliliğini korumuyor. Buna göre, normal sürede rakibine üstünlük kuran taraf; TFF 1. Lig'e yükselen 3'üncü ekip olacak. Şimdiye dek grup şampiyonluklarıyla Sakaryaspor ve Pendikspor bir üst lige yükselmişti. 3'üncü ekibi belirleyecek maç da, Play-Off finalinde öğrenilecek. 

PLAY-OFF FİNALİSTLERİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bodrumspor ile Bayburt Özel İdare arasındaki Play-Off yarı final karşılaşmasını toplamda 6-1'lik skorla kazanan Bodrumspor finale yükselen ilk takım oldu. Beyaz Grup'ta da Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor arasında yarı final maçı oynandı. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük kuran Bursa temsilcisi, finale yükselen ikinci takım oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz