MAÇ ÖZETİ | Başakşehir 3-1 Trabzonspor

Süper Lig'de, Emre Belözoğlu idaresinde iyi bir form yakalayan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü; Fatih Terim Stadyumu'nda şampiyon Trabzonspor'u ağırladı. Dört kez gol sesinin yükseldiği maçı, ev sahibi ekip 3-1'lik skorla tamamladı.

MAÇ ÖZETİ | Başakşehir 3-1 Trabzonspor
MAÇ ÖZETİ | Başakşehir 3-1 Trabzonspor
GİRİŞ 22.05.2022 20:05 GÜNCELLEME 22.05.2022 20:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa Kupaları iddiasını son haftaya bırakan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, evinde sezonun şampiyonu Trabzonspor'u ağırladı. İstanbul temsilcisinin evi Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşmada dört kez gol sevinci yaşandı. Başakşehir, sezonu 3-1'lik galibiyetle ve Avrupa Kupaları vizesiyle kapatırken; şampiyon Trabzonspor, son maçında mağlubiyet aldı. 

GOLLER: Stefano Okaka (11', Başakşehir), Alexandru Epureanu (31', Başakşehir), Serdar Gürler (42', Başakşehir), Anthony Nwakaeme (59', Trabzonspor)

Maç Ne Zaman?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Başakşehir Trabzonspor maçı, 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başladı. Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşma öncesinde biletler PassoLig sistemi üzerinden satıldı. 

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu

Hakemler

Atilla Karaoğlan

Kerem Ersoy

Erdinç Sezertam

Melis Özçiğdem

Başakşehir Trabzonspor maçında görev yapan hakemlerden Melis Özçiğdem hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Melis Özçiğdem kimdir ve kaç yaşındadır? TFF, Beşiktaş Başakşehir maçında hakem olarak…Melis Özçiğdem kimdir ve kaç yaşındadır? TFF, Beşiktaş Başakşehir maçında hakem olarak…

Başakşehir ile Trabzonspor Arasındaki Maçlar

Başakşehir ile Trabzonspor bugüne dek 31 maçta kozlarını paylaştı. Bu müsabakaların 13'ünü Bordo-Mavililer kazanırken, 8'inde İstanbul ekibi galip geldi. 10 maçta da eşitlik bozulmadı. İki ekip arasındaki son maç, 25 Aralık'ta Trabzon'da oynanmış ve iki takım da sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Necef 1 yıl önce Şikayet Et
    Pabucumun şampiyonu
    Cevapla
  • Fanatik 1 yıl önce Şikayet Et
    Pabucun da bordo mavi demek
    Cevapla