MAÇ ÖZETİ | Yeni Malatyaspor 0-5 Fenerbahçe

Süper Lig'de sezonun son haftasında Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, sezonun son maçını 5-0 kazanarak taraftarına anlamlı bir galibiyet hediye etti. Serdar Dursun, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia skora katkı sağlayan isimlerdi.

MAÇ ÖZETİ | Yeni Malatyaspor 0-5 Fenerbahçe
MAÇ ÖZETİ | Yeni Malatyaspor 0-5 Fenerbahçe
GİRİŞ 21.05.2022 23:36 GÜNCELLEME 21.05.2022 23:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık futbol sezonu, bu haftaki karşılaşmalarla beraber sona eriyor. Küme düşmesi kesinleşen Doğu Anadolu ekibi Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe ile kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılırken dört futbolcu skora katkı sağladı. Öte yandan, Yeni Malatyasporlu Barış Başdaş, 23'üncü dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Maç Ne Zaman?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başladı. Karşılaşma, Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanmakla beraber binlerce Malatyalı, takımlarını tribünden destekliyor. 

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, Gençlerbirliği'nde top toplayıcılık yaparken

Hakemler

  • Volkan Bayarslan

  • Bahtiyar Birinci

  • Ali Tuna

  • Alper Akarsu

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri maç günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde açıklanmaktadır.

11'ler Açıklandı Mı?

Gerek Yeni Malatyaspor gerekse Fenerbahçe, sahaya çıkan ilk 11'lerini genellikle maçtan 1 saat önce açıklamaktadır. Bu sebeple, saat 18.00 itibariyle iki takımın ilk 11 oyuncularını sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz.

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe Arasındaki Maçlar!

Küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, bugüne dek 9 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 5'ini Fenerbahçe kazanırken, 2'sinde Yeni Malatya galip gelmesini bildi. 2 maçta da eşitlik bozulmadı. İki takım arasındaki son müsabaka, 26 Aralık'ta Ülker Stadyumu'nda düzenlendi. Bu karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Rıfat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu VAR geçen sene ki ayara döndü. Penaltıyı yediler
    Cevapla