Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman? İki takımın arasındaki maçlar...

Süper Lig'de 37'nci haftanın kapanış karşılaşması Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Müsabakaya dair bu gibi temel yayın bilgileri araştırılırken, iki takımın arasındaki maçlar da merak edilen başlıklar arasında. İşte, Galatasaray Adana Demirspor maçına dair merak edilenler...

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman? İki takımın arasındaki maçlar...
Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman? İki takımın arasındaki maçlar...
GİRİŞ 12.05.2022 20:18 GÜNCELLEME 12.05.2022 20:22

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Galatasaray, son haftaların formsuz ekibi Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Bu sebeple, iki takımın binlerce taraftarı "Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?" şeklindeki soru başlıklarını araştırıyor. Öte yandan, Galatasaray Adana Demirspor maç istatistikleri de merak edilen konu başlıkları arasında. İşte, haftanın kapanış karşılaşmasına dair son bilgiler...

Galatasaray Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Haftalardır merakla beklenen Galatasaray Adana Demirspor maçı, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Bu müsabaka, Sarı-Kırmızılı ekibin evi NEF Stadyumu'nda oynanacak.

Yunus Akgün, Adana Demirspor

Maç Hangi Kanalda?

Galatasaray Adana Demirspor maçı, beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, maça dair gelişmelerden haberdar olmak için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hakem Kadrosu

  • Sarper Barış Saka

  • Ali Tuna

  • Murat Ergin Gözütok

  • Mehmet Türkmen

Galatasaray ile Adana Demirspor Arasındaki Maçlar! Hangi Takım Daha Çok Kazandı?

İlk maçını 1960 tarihinde oynayan Galatasaray ile Adana Demirspor, bugüne dek 38 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 20'sini Galatasaray kazanırken; 10 maçta Demirspor galip geldi. 8 maçta da eşitlik bozulmadı. Sarı-Kırmızılı ekip, 38 maçta rakibine 64 kez gol atarken, Demirspor 34 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son maç, 21 Aralık'ta Adana'da oynandı. Ve bu maçı, Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor 2-0'lık skorla kazanmasını bildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL