MAÇ ÖZETİ | Atletico Madrid 0-0 Manchester City

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Atletico Madrid; İngiliz rakibi Manchester City'i Wanda Metropolitana'da ağırladı. Maçın 90 dakikası başladığı gibi biterken, skor avantajını elinde bulunduran City turlayan taraf oldu. Son dakikalarda çıkan kavga ise maça damga vurdu. Peki, Atletico Madrid Manchester City maç özeti nasıl Exxen üzerinden izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Atletico Madrid 0-0 Manchester City
MAÇ ÖZETİ | Atletico Madrid 0-0 Manchester City
GİRİŞ 13.04.2022 23:58 GÜNCELLEME 14.04.2022 15:22

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yüz binlerce futbol tutkunu Atletico Madrid ile Manchester City arasındaki erken finali seyretti. Çoğu futbol otoritesinin bol gollü geçeceğini düşündüğü karşılaşma, Atletico'nun kompakt futbolu sebebiyle başladığı gibi sona erdi. Maçın son bölümünde çıkan kavga ise iki tarafı karşı karşıya getirdi. Maçın hakemi, Atleticolu Felipe'ye doğrudan kırmızı kart gösterdi. Peki, Atletico Madrid Manchester City maç özeti Exxen üzerinden nasıl izlenir?

Atletico Madrid Manchester City maçı canlı izle

MAÇIN 11'LERİ AÇIKLANDI MI?

ATLETİCO MADRİD: Oblak, Felipe, Reinildo, Savic, Renan, Llorente, Kondogbia, Koke, Lemar, Griezmann, Felix

MANCHESTER CİTY: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Cancelo, Rodrigo, Gündoğan, Bernardo, Mahrez, De Bruyne, Foden

İki takım da 11'lerini sosyal medya hesapları üzerinden taraftar kitleleriyle paylaşıyor. Bu paylaşım, genellikle müsabakaya 1 saat kala yapılıyor. 

ATLETİCO MADRİD MANCHESTER CİTY MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Atletico Madrid ile Manchester City'nin oynadığı, 0-0 sona eren müsabakanın uzun özeti Exxen'in YouTube kanalı üzerinden paylaşılıyor. Maç özetinin ilerleyen saatlerde yükleneceği düşünülüyor. Futbol tutkunları, Exxen'in YouTube kanalından özeti izleyebilir. Ayrıca, bu platform hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Uygulaması Hakkında Tüm Detayları Öğrenebilmek için Tıklayın.

ATLETİCO M. CİTY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Atletico Madrid ile Manchester City arasında oynanacak rövanş müsabakası, ülkemizin yerel saati ile 22.00'de başlayacak. Atletico, evi Wanda Metropolitana'da İngiltere'nin formda takımını ağırlarken, saat 23.50 civarında maçın sona ermesi düşünülüyor. Uzatmalara gidilmesi halinde 15'er dakikalık iki periyot oynanacak. Binlerce Atleticolu futbol tutkununun Metropolitana'ya akın etmesi bekleniyor.

Atletico Madrid Manchester City şifresiz

MAÇIN HAKEMLERİ!

  • Daniel Siebert

  • Jan Seidel

  • Rafael Foltyn

  • Felix Zwayer

  • Marco Fritz

  • Christian Dingert

Bu maçta görev alan hakemlerin tamamı Almanya Futbol Federasyonu'ndan.

Atletico City maç linki

İKİ TAKIMIN GÜNCEL EKSİKLERİ

ATLETİCO: Jose Maria Gimenez, Hector Herrera, Yannick Carrasco

M. CİTY: Ruben Dias, Gabriel Jesus

MAÇ ÖNCESİ KİM NE DEDİ?

  • Guardiola: Farklı bir maç olacak. Geçen haftaki gibi değil. Bu kez taraftarlarının önünde oynayacaklar. Wanda'da sorun oluşturabiliyorlar. Kazanmak için her şeyi yapacağız.

  • Fernandinho: Finali kaybetmek herkesi üzdü. Bizim için çok zordu. Zamanla, final oynadığımız için gururlandık. Takımın en yaşlı oyuncusu olduğum için onları motivasyon olarak koruyabildim. Bu seviyeye geri döndük. Sezona başlarken biraz zorlanmıştık da ama umarım tekrar finale çıkmayı başarırız.

  • Simeone: Doğru anları bulmaya çalışacağız. İlk maçtaki oyun anlayışından pek uzaklaşmayacağız. Umarım, bu kez kontra ataklardan daha iyi faydalanabiliriz.