MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 4-1 Çorumspor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Sakaryaspor, evinde Çorumspor'u 4-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde Play-Off iddiaları içerisindeki Çorumspor, Sakarya deplasmanından eli boş döndü. Ev sahibi ekip de kazandığı 3 puanla şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. İşte, Sakaryaspor Çorumspor maç özeti...

MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 4-1 Çorumspor
MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 4-1 Çorumspor
GİRİŞ 09.03.2022 16:01 GÜNCELLEME 09.03.2022 16:01

TFF 2. Lig'de 22'nci haftanın erteleme karşılaşmaları bugün itibariyle tamamlandı. Kırmızı Grup'ta şampiyonluğun en büyük favorilerinden Sakaryaspor, ligin formda takımlarından Çorum Futbol Kulübü'nü 4-1 gibi net bir skorla mağlup etmesini bildi. Sakarya'ya galibiyeti getiren golleri 20'nci dakikada Ömer Bozan, 60'ıncı dakikada Tahir Babaoğlu, 70'inci dakikada Hurşit Taşcı ve 72'nci dakikada Ali Özgün kaydetti. Çorum'un tek golü ise 74'üncü dakikada Burak Çalık'tan geldi. 

Sakaryaspor Çorum FK Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Sakaryaspor Çorum FK maçı herhangi bir televizyon kanalında veya YouTube adresinde canlı olarak yayınlanmayacak. Bu nedenle müsabakayı canlı izlemenin alternatif yolu bulunmuyor. Geçtiğimiz yıllarda, bir internet sitesi düzenli olarak TFF 2. Lig karşılaşmalarını yayınlıyordu. Ancak, sponsorluk anlaşmalarının sona ermesiyle birlikte TFF 2. Lig maçları boşa çıkmıştı. Bu nedenle, şimdilik Sakaryaspor Çorum FK maçı hiçbir adreste yayınlanmayacak.

Sakaryaspor Çorum FK maç özeti

Sakaryaspor Çorum FK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sakaryaspor Çorum FK maçı 9 Mart Çarşamba günü (Bugün) saat 14.00'te başlıyor. Müsabaka, Tatangaların evi Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Maçı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Mehmet Türkmen idare edecek. Karşılaşma saatlerinde şehirdeki hava sıcaklığının 6-7 derece bandında olacağı ve yağışlı geçeceği düşünülüyor.

Sakaryaspor Çorum FK goller

Sakarya Çorum İlk 11'ler!

SAKARYASPOR: Furkan, Onur, Ümit, Oğuz, Okan, Ömercan, Ömer, Burak, Ozan, Tahir

ÇORUM FK: Mahmut, Berkay, Atakan, Recep, Murat, Burak, İsmet, Mustafa, Halil, Mehmet, Sefa