MAÇ ÖZETİ | 1461 Trabzon 0-1 Sakaryaspor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik mücadelesi veren 1461 Trabzon FK ile Sakaryaspor, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Yavuz Selim Stadı'nda kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekibin yönetimi, Yeni Batı Tribünü'ne gelen ilk 400 taraftara forma hediye ederken; bu bloktan ücretsiz maç keyfi seçeneği de sunuldu. Maçın ilk yarısı beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarısının son dakikalarında konuk takım Sakaryaspor, Oğuz Kocabal'ın attığı golle maçı kazandı. İşte, eski adıyla Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor maçının özeti....

MAÇ ÖZETİ | 1461 Trabzon 0-1 Sakaryaspor
MAÇ ÖZETİ | 1461 Trabzon 0-1 Sakaryaspor
GİRİŞ 23.02.2022 15:01 GÜNCELLEME 04.03.2022 20:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta final niteliğinde bir maç oynandı. 1461 Trabzon FK Sakaryaspor maçı, ev sahibi ekibin YouTube kanalında ücretsiz olarak futbolseverlerle paylaşıldı. İki takımın ilk randevusu Sakarya'da oynanmış ve taraflar 1'er puana razı olarak sahadan ayrılmıştı. Aradan geçen süreçte, iki takım da 55 puanla liderlik mücadelesi veriyordu. Maçın normal süresi 0-0'lık eşitlikle geçilirken, uzatma dakikalarında Sakaryasporlu Oğuz Kocabal takımına altın değerinde bir 3 puan kazandırdı. 

1461 Trabzon Sakaryaspor Maçının 11'leri

1461 TRABZON FK: Özkan Karabulut, Onur Akdeniz, Hakan Yavuz, M. Caner Aktaş, İbrahim Tuna, Hakan Yeşil,Yasin Palaz, Yunus Emre Gedik, Yasin Abdioğlu, İrfan Akgün, Ali Aytemur

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Onur Karakabak, Çağlayan, Ümit, Mehmet, Oğuz, Okan, Ömer, Ozan, Burak, Ali

Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftanın en kritik müsabakası, Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor maçı 23 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 13.00’de başlayacak. Diğer taraftan, müsabakaya Trabzon temsilcisi Ortahisar ilçesinde bulunan Yavuz Selim Stadı’nda ev sahipliği yapacak.

Hekimoğlu  Trabzon Sakaryaspor maçı ne zaman ve saat kaçta?

Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor Maçı Hangi Kanalda?

Bir üst lige çıkmak için kıyasıya mücadele eden Hekimoğlu Trabzon ile Sakaryaspor’un maçı ev sahibi ekibin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma şifresiz olarak futbolseverlere sunulurken, maç önü ve maç sonu yayının yapılıp yapılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Öte yandan, dev karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu.

Karşılaşmanın Bilet Fiyatları Yayınlandı!

Hekimoğlu Trabzon FK (1461 Trabzon) Yönetimi, Sakaryaspor ile oynayacakları maçın bilet fiyatlarını sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Buna göre, Doğu Tribünü’nden karşılaşmayı seyretmek isteyen futbolseverler 20 TL ödeme yapacak. Yeni Batı Tribünü ise ücretsiz olacak. Ek olarak, Yeni Batı Tribünü’ne gelen ilk 400 taraftara Hekimoğlu Trabzon FK forması hediye edilecek.

Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor maçının hakemi Kutluhan Bilgiç

Hekimoğlu Trabzon Sakaryaspor Maçının Hakemleri!

  • Kutluhan Bilgiç

  • Ozan Burak Akduman

  • Uğur Başdaş

  • Mehmet Semih Güçlü

YORUMLAR 1
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldi tirabizon1461 hani sakaryasporu yeneceydunuz
    Cevapla