Bodrumspor 1-0 Sakaryaspor | Maçın Geniş Özeti, Goller; Asistler! TFF 2. Lig'de Sakaryaspor Ağır Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bodrumspor, evinde ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor'u tek golle mağlup etmeyi başardı. Önceki hafta İstanbul deplasmanında Sarıyerspor'a karşı 4-1'lik skorla yenilen Sakarya, bir mağlubiyeti de Bodrumspor'a karşı aldı. Ayrıca, takımın formda isimlerinden Eyüpcan Delibalta da kırmızı kart cezası gördü.

Bodrumspor 1-0 Sakaryaspor | Maçın Geniş Özeti, Goller; Asistler! TFF 2. Lig'de Sakaryaspor Ağır Yaralı
Bodrumspor 1-0 Sakaryaspor | Maçın Geniş Özeti, Goller; Asistler! TFF 2. Lig'de Sakaryaspor Ağır Yaralı
GİRİŞ 30.01.2022 15:12 GÜNCELLEME 30.01.2022 15:12

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kazanlar kaynamaya başladı. Hekimoğlu Trabzon, Sakaryaspor'la puan farkını iyice indirirken, Marmara temsilcisi bir mağlubiyeti de Ege deplasmanında Bodrumspor'a 1-0'lık skorla yenildi. İki takımın binlerce taraftarı karşılaşmanın geniş özetini araştırıyor. İşte, Bodrumspor Sakaryaspor maçından dakikalar...

Bodrumspor Sakaryaspor Maçının Geniş Özeti

Bodrumspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin lideri Sakaryaspor'u evinde ağırladı. Bu karşılaşma öncesinde Sarıyerspor'a karşı adeta dağılan Sakarya'da tek hedef galibiyetti. Ancak, sonuç öyle olmadı. Ev sahibi ekip, 15. dakikada Bahadır Erol'la bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Sakaryaspor evine eli boş döndü. Maçın 90+2'nci dakikasında takımın önemli isimlerinden Eyüpcan Delibalta kırmızı kart gördü. Adıyaman 1954 Spor'u evinde yenen Hekimoğlu Trabzon, Sakarya ile puan farkını 2'ye indirdi.

BODRUMSPOR SAKARYASPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI VAR MI?

Bodrumspor Sakaryaspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Bodrumspor Sakaryaspor maçı herhangi bir televizyon kanalında veya internet sitesinde canlı olarak yayınlanmadı. Geçtiğimiz yıllarda TFF 2. Lig’inin kritik karşılaşmaları internet üzerinden paylaşılıyordu.

Bodrumspor Sakaryaspor maçı canlı izle

Günümüzde de bazı yerel televizyon kanalları gerekli ödemeleri kulüplere yaparak yayın haklarını tek maç üzerinden alabiliyor. Ancak, Bodrumspor Sakaryaspor maçı herhangi bir televizyon kanalında paylaşılmadı.

Bodrumspor Sakaryaspor Maçı Ne Zaman Oynandı?

Bodrumspor Sakaryaspor maçı 30 Ocak Pazar günü saat 13.00’te başladı. Karşılaşma, Bodrum’un evi Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynandı. Yaklaşık 4,500 kişi kapasiteli bu mekanda uzun süredir karşılaşmalar organize edilmektedir. Bodrumspor Sakaryaspor maçının oynanacağı gün hava sıcaklığının 12 derece olması ve havanın yağışlı olması bekleniyordu.

Bodrumspor Sakaryaspor maçı şifresiz izle

Bodrumspor Sakaryaspor Maçının 11'leri

BODRUMSPOR: Ali, Süleyman, Onur, Üzeyir, Cenk, Erkan, Samet, Yekta, Süleyman, Bahadır, Berk

SAKARYASPOR: Furkan, Onur, Eyüpcan, Ümit, Oğuz, Oğuz Kocabal, Okan, Ömer, Hurşit, Ozan, Tahir

Bodrumspor ile Sakaryaspor’un Ligdeki Durumu

Sezona oldukça flaş başlangıç yapan Bodrumspor, 22 haftalık süreçte 37 puan toplayarak 5. sırada yer almayı başardı. Sakaryaspor ise, önceki hafta Sarıyerspor’a 4-1 mağlup olmasına karşın 48 puanla ligde lider durumda. Bilindiği üzere TFF 2. Lig gruplarında sadece grubunu 1. sırada bitiren takımlar bir üst lige çıkıyor. Bu nedenle, Sakaryaspor için Bodrumspor maçı dahil her karşılaşma final havasında geçti. Bodrumspor, güçlü rakibine karşı aldığı galibiyetle bir üst lige dair umutlarını iyice arttırdı.