Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1 Süper Lig 23. Hafta

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Binlerce taraftar, Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçını canlı izlemenin yöntemlerini araştırıyor. Siyah Beyazlı ekip, Doğu Anadolu takımıyla oynayacakları maça siyah forma ve siyah şort ile çıkacaklarını duyurdu. Öte yandan, TFF’nin internet adresinden karşılaşmanın hakemleri ile VAR ve AVAR hakemleri de duyuruldu. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçının yayın bilgileri ve 11’ler…

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1 Süper Lig 23. Hafta
Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1 Süper Lig 23. Hafta
GİRİŞ 22.01.2022 12:32 GÜNCELLEME 22.01.2022 12:33

Süper Lig’in 23. haftası, Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçla açılıyor. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri TFF’nin resmi internet adresinde paylaşıldı. Bunun haricinde, takımlar da ilk 11’lerini yayınladı. Normal takvimde, Cuma günü saat 20.00’de oynanması planlanan maç, hava durumu nedeniyle Cumartesi gününe ertelendi. Gaziantep FK Yeni Malatyaspor karşılaşması yarıda kalınca, TFF; Beşiktaş maçını da 1 gün süreyle ileriye aldı. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı ne zaman? Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve 11’ler…

YENİ MALATYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma, 25 bin kişi kapasiteli Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Maç saatinde havanın -5 derece olacağı ve kar yağışının etkisini arttıracağı düşünülüyor. Bu nedenle, kulüp çalışanları zemini temizleme işlemlerini hızlandırdı.

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı canlı izle

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk üyeleri 77. kanaldan, Connect üyeleri de internet vasıtasıyla müsabakayı takip edebilir. Ayrıca, Haber7’nin Maç Merkezi sayfasından maçın dakikasını, skorunu ve tüm gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz.

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Maçının 11'leri

Marius Sumudica ile Önder Karaveli, Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçına saatler kala sahada başlayacak ilk 11 oyuncuları üzerinde yoğun mesai harcıyor. İki futbol insanı, karşılaşmaya bir saat kala 11'lerini duyurdu. 

YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Philip, Mustafa, Aabid, Sadık, Mehdi, Azubuike, Semih, Mounir, Karim, Dicko

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Kenan, Batshuayi

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş’ın Eksikleri

Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Oussama Haddadi, orta saha Ndong ve Nuri Fatih Aydın Beşiktaş maçında oynayamayacak. Haddadi ve Nuri Fatih’in sakatlıkları bulunurken, Ndong milli takımda olduğu için kadroya alınmayacak.

Yeni Malatyaspor Beşiktaş beIN Sports HD 1

Beşiktaş’ta da, Mert; Umut, N’Koudou, Yeni Malatyaspor deplasmanında sakatlıklarından ötürü takımlarını yalnız bırakacak. Ayrıca, Hasic; N’Sakala, Ljajic, Douglas ve Lens de kadro dışı olmalarından ötürü Karaveli’nin tercihleri arasında yer almıyor.

Maçın Hakemleri Açıklandı mı?

Süper Lig’de 22. Haftada görev alacak hakemler TFF'nin resmi internet adresinde paylaşıldı. Kara Kartal'ın deplasmanda oynayacağı maça hakem olarak Zorbay Küçük atandı. Küçük'ün yardımcıları da duyuruldu. VAR ve AVAR hakemleri de maçın oynanacağı gün belli olacak. İşte, Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçında görevlendirilen hakemler:

  • Zorbay Küçük (Hakem)

  • Ekrem Kan (1. Yardımcı Hakem)

  • İbrahim Bozbey (2. Yardımcı Hakem)

  • Yiğit Arslan (Dördüncü Hakem)

  • Özgür Yankaya (VAR)

  • Kerem Ersoy (AVAR)

  • Alper Akarsu (AVAR)

Michy Batshuayi

İlk Maçta Ne Olmuştu?

Vodafone Park’ta oynanan sezonun ilk maçında Beşiktaş, evinde Yeni Malatyaspor’u 3-0 gibi net bir skor farkıyla mağlup etmesini başarmıştı. Miralem Pjanic’in “sazı” eline aldığı karşılaşmada Batshuayi iki kez fileleri havalandırmış, N’Koudou da aynı müsabakada gol atmıştı. Arda Kardeşler düdük çalarken, maçtaki tek sarı kart Miralem Pjanic’e (Dk. 15) çıktı.