Ocak ayı için Jozy Altidore bombası!

Beşiktaş, ara transfer döneminde Micht Batshuayi'ye alternatif olarak Toronto FC forması giyen ABD'li golcü Jozy Altidore'u kadrosuna katmayı planlıyor.

Ocak ayı için Jozy Altidore bombası!
Ocak ayı için Jozy Altidore bombası!
GİRİŞ 30.11.2021 03:42 GÜNCELLEME 30.11.2021 03:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezona istenilen başlangıcı gerçekleştiremeyen Beşiktaş , Ocak ayında forvet hattına bir takviye yapmak istiyor. Michy Batshuayi'nin eksikliğinde gol yollarında istediği katkıyı alamayan Beşiktaş'ta gündeme gelen isim Toronto FC'den Jozy Altidore oldu. 

BATSHUAYİ'NİN ALTERNATİFİ YOK

Beşiktaş, sezon başında Michy Batshuayi transferiyle hücum hattına önemli bir takviye gerçekleştirmişti. Fakat Belçikalı golcünün olmadığı dönemde gol yollarında ciddi sıkıntılar yaşandı. Golcü pozisyonunda Güven Yalçın ve Kenan Karaman'dan beklenen katkının alınamaması sonrası uygun maliyetli bir santrfor arayışı başladı. 

YÜKSEK MALİYETLİ OLMASI BEKLENMİYOR

Beşiktaş'ta uygun maliyetli aranan forvet olarak Jozy Altidore'un ismi öne çıktı. Toronto FC ile olan sözleşmesinde son seneye girecek olan oyuncu için Beşiktaş Yönetimi, nihai şartları değerlendirmeye hazırlanıyor. Altidore'un Beşiktaş ihtimaline sıcak bakması ve sözleşmesinin son senesine giriyor olması yüksek maliyet tehlikesini ortadan kaldırıyor.

YORUMLAR 1
  • Murat91 2 yıl önce Şikayet Et
    MLS liginde forvet olupta 15 gol altı atanı dövüyorlar zaten, Sergen hoca topluyor 30 yaş üstü ne kadar futbolcu varsa, transfer ekibi hiçmi genç yetenekli umut vadeden oyuncu bulamıyor.
    Cevapla