Beşiktaş altyapısında forma giymiş Noa Lang için Arsenal devrede

İngiliz devi Arsenal, Club Brugge forması altında sezona çok iyi bir başlangıç yapan Hollandalı oyuncu Noa Lang'ı kadrosuna katmak istiyor. Lang, altyapı kariyerinde Beşiktaş'ta da kısa bir dönem geçirmişti.

Beşiktaş altyapısında forma giymiş Noa Lang için Arsenal devrede
Beşiktaş altyapısında forma giymiş Noa Lang için Arsenal devrede
GİRİŞ 18.10.2021 03:07 GÜNCELLEME 18.10.2021 12:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Club Brugge'ün Hollandalı yıldızı Noa Lang, sezona yaptığı başlangıç ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Lang için İngiliz devi Arsenal'in devreye girdiği belirtiliyor. 

Noa Lang, bu sezon Brugge formasıyla çıktığı toplam 14 karşılaşmada 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Voetbal24, performansıyla dikkat çeken Lang için Arsenal'in devreye girdiğini ve kısa süre içerisinde resmi bir teklifin yapılabileceğini belirtti.  22 yaşındaki Hollandalı oyuncu, yaz aylarında 6 milyon Euro karşılığında Ajax'tan Belçika ekibine transfer olmuştu.

Altyapıda birçok farklı takımın formasını giyen Lang, 2010'da kısa süre Beşiktaş 'ın da altyapısında yer almıştı. Sonrasında Feyenoord'da yetişen Lang, Ajax'ın altyapısına bir transfer gerçekleştirmişti.

YORUMLAR 1
  • Çaycı 2 yıl önce Şikayet Et
    11 yaşında gelip gitmişti bu çocuk. daha dün gibi hatırlıyorum fırtına gibi esmişti, Messi bile veliahtım dedi hayran olmuştu. yok ya inanmayın şaka şaka :))
    Cevapla