Pendik’te Yayalar Mahallesi'nde inşa edilen, Pendik Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ‘Busenaz Sürmeneli Spor Kompleksi’nin açılışı resmi törenle gerçekleşti. Açılışa Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 2020 Tokyo Olimpiyat Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan milli boksör Busenaz Sürmeneli, Sürmeneli’nin antrenörü Cahit Süme, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Eda Lermi Zorer ve birçok vatandaş katıldı. Açılışta Pendik Müftüsü Musa Bilgiç’in duaları sonrası kurdele kesim merasimi yapıldı.

Haber7 mikrofonlarına konuşan Busenaz Sürmeneli, "Çok mutluyum öncellikle, ilk boks altın madalya olarak geldi ama burası kalıcı bir yer. Çocuklarımı torunlarımı getirebileceğim bir yer. İnşallah buradan nice Busenaz'lar çıkacak. Ben oraya gittim, Türk kadınının bir simgesi olarak, Türk gençlerin neler yapabileceğini göstermeye gittim. Herkese umut ışığı olarak altın madalyamla geldim. İki aylık süreçte çok güzel duygular yaşadım, teşekkür ederim halkımıza, milletimize, devletimize. Her şey çok güzel gidiyor, inşallah yeni madalyalarla tekrar karşınıza gelirim" dedi.

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Hasan marankoz 29.09.2021 07:34
    Hayırlı olsun milletimize
  • Sebahattin 29.09.2021 00:53
    Ne varsa Pendik'te var. Gelecek, umut, güzellikler, sağlık, huzur ve mutluluk doya doya insanlarımızın hizmetinde. Teşekkürler Pendik Belediyesi. Teşekkürler Sayın Ahmet Cin.
  • İbrahim 28.09.2021 22:33
    Bizim Çankırı'lı bir kız vardı. İyi koşucu. Dikkat et, sonun onun gibi olmasın... Şöhret kaygan bir zemindir...
  • bir bilen 28.09.2021 21:59
    inşallah alptekin olayı gibi olmaz ilerde
  • Gümüşhaneli 28.09.2021 20:54
    Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek