İtalyan oyuncu Konyaspor'a doğru... 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri!

İtalyan oyuncu Konyaspor'a doğru! Transferde hareketli günler yaşayan Konyaspor 100. yılında iddialı bir kadro kurmak istiyor. İç ve dış transferde ilk imzaların atıldığı Anadolu Kartalında . 25 Milyon TL bütçe belirleyen Anadolu Kartalı Süper Lig'de kendini kanıtlamış, tecrübeli ve maliyeti düşük oyuncularla temas halinde. İşte, 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri!

İtalyan oyuncu Konyaspor'a doğru... 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri!
İtalyan oyuncu Konyaspor'a doğru... 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri!
GİRİŞ 01.07.2021 11:18 GÜNCELLEME 01.07.2021 11:18

İtalyan oyuncu Konyaspor'a doğru! Konyaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil Beyazlılar Marco Fossati'nin peşinde. Anadolu Kartalı son olarak Antalya forması giyen Serdar Gürler'i markajına aldı. Konya Ekibi geride kalan sezonda Galatasaray'dan kiraladığı Jesse Sekidika ile yeniden temasta. Yeşil Beyazlılar sözleşmesi bitecek olan Shengelia hakkında bir karar verebilmiş değil. Konyaspor sözleşme uzatma konusunda kararsız olan Marko Jevtovic'e son teklifini sunacak. Anadolu Kartalı Lorient forması giyen Kamerunlu Franklin Wadja'yı listesine aldı. Konya Ekibi Süper Lig'in tecrübeli oyuncularından Sefa Yılmaz'ı transfer listesine ekledi. İşte 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri... 



Konyaspor'da Yeni Hedef Marco Fossati

Konyaspor, orta sahasına takviye için rotasını İtalya'ya çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Yeşil Beyazlılar, Umut Nayir'in de oynadığı H.Split'e, geçen sezon devre arası kiralık giden Marco Fossati'nin peşinde. Bonservisi İtalya Serie B ekibi Monza'daki 28 yaşındaki ön libero, geçen sezon Hırvatistan'da 13 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı. Konya Ekibi, kulübüyle 1 sezon sözleşmesi kalan oyuncuyla anlaşırsa Monza ile bonservis görüşmelerine başlayacak.  



Serdar Gürler Konyaspor Yolunda!

Erzurumsporlu Emrah Başsan ile pürüzleri gideremeyen Konyaspor, rotasını Antalyasporlu Serdar Gürler’e çevirdi. Transferde hareketli günler geçiren Anadolu Kartalının yeni rotası Antalyasporlu Serdar Gürler oldu. Teknik direktör İlhan Palut’un bir dönem Göztepe’de de birlikte çalıştığı Serdar’ı da takımda görmek istediği belirtildi. Takımıyla 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu ile anlaşılırsa bonservisi için pazarlık yapılacak.



Konyaspor'da Hedef Emrah Başsan

Konyaspor’da dış transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor. Yeni Meram sitesinin haberine göre forvet için yabancı ve yerli isimlerle temasta olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu mevki için çok aceleci olmayacak. Kanat transferi için de arayışlarını sürdüren Anadolu Kartalının Erzurumspor’a veda eden Emrah Başsan ile yaptığı görüşmelerde belli bir noktaya geldiği gelen bilgiler arasında.



Konyaspor'da Gündem Yeniden Jesse Sekidika!

Geride kalan sezonda kiralık olarak Konyaspor forması giyen Jesse Sekidika’nın yeni sezonda da Yeşil Beyazlılarda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Alınan bilgiye göre Teknik Direktör İlhan Palut’un kanat bölgesine yapılacak takviye konusunda ilk tercinin Jesse Sekidika olmadığı öğrenilirken, Sekidika’nın transfer listesinin son sırasında bulunduğu ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetimin kanat transferinde önceliği bulunan isimlerle temas kurduğu, ancak bu futbolcularla anlaşma olmaması durumunda Jesse Sekidika’nın yeniden Galatasaray’dan kiralanması gündeme gelebileceği ifade edildi. Bir aksilik olmaması durumunda başarılı oyuncu yşil beyazlı formayı yeniden giyebilir.



Konyaspor'da Levan Shengelia Bilmecesi Çözülemedi

Dış transferde hareketli günler yaşayan Konyaspor bir yandan da iç transferde sözleşmesi bitecek oyuncuların akıbetine karar vermek istiyor. Sözleşmesi 30 Haziran da bitecek olan Levan Shengelia konusunda da kafalar karışık. İlk etapta sözleşme yapılmaması fikri ağır basan Gürcü milli oyuncuyla duruma göre yeni sözleşmenin de sürpriz olmayacağı belirtiliyor. Ancak Anadolu Ekibi bu konuyla alakalı henüz bir karar verebilmiş değil.



Konyaspor Marko Jevtovic'e Son Teklifini Yapacak

Konyaspor’un teklifine karşın daha yüksek bir kontrat için izin isteyen ve görüşmelerini sürdüren Marko Jevtovic için de kulübün kapısı kapanmak üzere. Maddiyatı Konyaspor’un önüne alan ve farklı kulüplerle adı anılan Jevtovic’in bu saatten sonra dönme isteğinde bulunsa bile takıma faydalı olmayacağı görüşü ağırlık kazanmaya başladı. Konyaspor, Sırp oyuncu için artık defteri artık kapatmak üzere. Yeşil Beyazlılar bu mevki için transfer görüşmelerine başladı. Oyuncunun bir an önce kararını vermesi bekleniyor.



Konyaspor'da Rota Kamerunlu Franklin Wadja

Sporx'in haberine göre, transfer çalışmalarını Teknik Direktör İlhan Palut'un raporu doğrultusunda sürdüren Konyaspor, Fransız ekibi Lorient forması giyen Franklin Wadja'yı bitirmeye çok yakın. Yeşil Beyazlı ekibin 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun, fesih işlemlerinin ardında imzayı atacağı belirtildi. Yıllardır Fransa'da top koşturan Wadja, 2015'te Niort'tan Fontenay'a transfer olmuştu. Burada 88 karşılaşmada şans bulan Kamerunlu orta saha, 1 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. 



Konyaspor Sefa Yılmaz İçin Devrede!

Gençlerbirliği'ndeki sözleşmesi sona erdikten sonra adı ciddi şekilde Kasımpaşa ile anılan Sefa Yılmaz'a Süper Lig ekiplerinden Konyaspor da talip oldu. Sporx'in haberine göre bonservisi elinde olan ve tatilde teklifleri değerlendirmeye alan başarılı oyuncunun durumunun kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Geride kalan sezonda Gençlerbirliği ile 36 maça çıkan 31 yaşında ki oyuncu 4 gol 4 asistlik performansla oynadı. Sefa'nın sözleşmesi 30 Haziran'da son buluyor. Bir aksilik olmazsa Safa Yılmaz Konya forması giyecek.



Baris Ekincier Adım Adım Anadolu Kartalına

Süper Lig'in istikrarlı ekiplerinden Konyaspor geçtiğimiz transfer döneminde temasa geçtiği Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden Bochumlu Baris Ekincier için yeniden devrede. Yeşil Beyazlılar 22 yaşındaki Azerbaycan asıllı Alman futbolcu için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Takımıyla bir yıl sözleşmesi kalan Türk oyuncu için kulübünün de uygun bir maliyetle bu transfere izin vermesi bekleniyor. Mevcut piyasa değeri 100 Bin Euro olan oyuncu için kulübü yeşil ışık yakarsa İç Anadolu Ekibinin kurmayları Almanya' ya çıkarma yapacak. Oyuncuyla son bir görüşme yapılıp transferin bitmesi bekleniyor.



Udinese ve Anderlecht Amir Hadziahmetovic İçin Yarışıyor!

Gelecek sezon için kadro takviye çalışmalarına başlayan Konyaspor'da takımdan ayrılacak isimler de netleşiyor. Yeşil Beyazlılar ile iyi bir sezon geçiren Amir Hadziahmetovic'i Anderlecht ve Udinese transfer etmek istiyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Konyaspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Amir Hadziahmetovic'e İtalya ekibi Udinese ile Belçika temsilcisi Anderlecht talip oldu. Konyaspor ise, Amir Hadziahmetovic transferi için 4 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bu sezon Konyaspor formasıyla 34 maça çıkan Amir Hadziahmetovic, 4 gol attı. Hadziahmetovic 2015-2016 sezonunun devre arasında Zeljeznicar'dan 500 Bin Euro karşılığında Konyaspor'a katılmıştı. 



Abdülkerim Bardakçı İçin Beşiktaş ve Galatasaray Devrede

Konyaspor'da değerli oyuncuların kulüpten vize alması an meselesi. Stoper mevkiine bir yabancı bir de yerli oyuncu transfer etmek isteyen Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı ismini takibe aldı. Konyaspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 26 yaşındaki oyuncu, daha önce Sergen Yalçın'ın da olumlu görüş bildirdiği bir isimdi. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan sol stoper için yönetimin önümüzdeki günlerde resmi olarak Konyaspor'un kapısını çalması bekleniyor. Öte yandan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiği ve ilerleyen günlerde teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.



Konyaspor Erkan Eybil İçin Yarışıyor!

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kulüpler transfer çalışmalarına devam ediyor. Konyaspor'un transfer listelerinin ilk sırasında ise Ümit Milli Takım'da forma giyen Erkan Eybil yer alıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen ekiplerden başta Konyaspor olmak üzere Sivasspor, Alanyaspor ve Kayserispor, 19 yaşındaki oyuncu için birbirleriyle yarış halinde. Geçen sezon Go Ahead Eagles ile Hollanda 2'nci liginden 1'inci lige yükselme başarısı gösteren genç oyuncu, 28 maçta 2 gol atıp, 1 de asist yaptı.