Fenerbahçe'nin yıldızı adım adım Giresunspor'a... 1 Temmuz Giresunspor transfer haberleri!

Fenerbahçe'nin yıldızı adım adım Giresunspor'a! Lig'e yeni yükselen Giresunspor'da transferde bombalar art arda patlayacak. Tecrübeli ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Karadeniz Temsilcisi yıldız isimlerle görüşmelerini sıkılaştırdı. Çotanaklar 4 büyüklerde forma giyen yada giymiş olan isimleri transfer listesine dahil etti. İşte, 1 Temmuz Giresunspor transfer haberleri!

Fenerbahçe'nin yıldızı adım adım Giresunspor'a... 1 Temmuz Giresunspor transfer haberleri!
Fenerbahçe'nin yıldızı adım adım Giresunspor'a... 1 Temmuz Giresunspor transfer haberleri!
GİRİŞ 01.07.2021 11:17 GÜNCELLEME 01.07.2021 11:17

Fenerbahçe'nin yıldızı adım adım Giresunspor'a! Lig'in yeni temsilcilerinden biri olan Giresuspor'da transferde hareketli günler yaşanmaya başladı. Yeşil Beyazlılar bonservisi Fenerbahçe'de olan Kemal Ademi'nin peşinde. Çotanaklar FK Partizani'de forma giyen Esat Mala'yı bitirdiği iddia edildi. Karadeniz Ekibi Galatasaray'dan Okan Kocuk'u listesine aldı. Yeşil Beyazlıların yeni hedefi bonservisi Trabzonspor'da olan Diabate'ye talip oldu. Karadeniz Temsilcisi Aziz Behich için devrede. Çotanakların son bombası Japon oyuncu Takuma Asano. Giresun Ekibi Douglas Silva Bacelar'ı kadrosuna katıyor. Yeşil Beyazlıların santraforu Eren Tozlu Manisa FK'nın gündeminde. İşte 1 Temmuz Giresunspor transfer haberleri...



Giresunspor'dan Kemal Ademi Atağı!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Kemal Ademi için nabız yokluyor. Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'den Kemal Ademi ile ilgilendiklerini Sarı Lacivertlilerin yeni hocalarını beklediklerin ifade etti. Kadıköy Ekibinin yeni hocası Ademi ile devam etmek istemez ise oyuncu bonservisiyle yada kiralık olarak Yeşil Beyazlılarla anlaşmaya varabilir.



Arnavut Oyuncu Esat Mala Giresunspor'da 

Giresunspor bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Süper Lig ve 1. Lig'den bir çok takımın transfer listesinde yer alan Arnavut kanat oyuncusu Esat Mala kararını verdi. Haber1965'de yer alan habere göre, Başarılı kanat oyuncusu Esat Mala’ın yeni sezonda Süper Lig'de oynamak istemesi nedeniyle Giresunspor’u tercih ettiği belirtildi. Giresunspor’un Arnavut futbolcu Esat Mala ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı gelen bilgiler arasında.



Okan Kocuk Adım Adım Giresunspor'a!

Adını Süper Lig'e yazdıran Giresunspor, transferde atağa kalktı. 44 yıl sonra geldiği Süper Lig'de kalıcı olmayı amaçlayan Karadeniz ekibi, flaş bir transfer yaptı. Fanatik'in haberine göre, Çotanaklar, Galatasaray 'ın yollarını ayıracağı Okan Kocuk ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'da 24 maça çıkan 25 yaşındaki kaleci, kısa süre içerisinde resmen Giresunspor'un futbolcusu olacak. Temmuz 2019'da Bursaspor 'dan Galatasaray'a gelen Okan Kocuk, Sarı Kırmızılı ekipte çıktığı 24 resmi maçta 35 gol yedi, 5 maçta kalesini gole kapattı.



Giresunspor Diabate İçin Trabzonspor ile Temasta

Giresunspor’un dış transferde Trabzonspor’dan Fousseni Diabaté ile ilgilendiği öğrenildi. Çotanakların teknik direktörü Hakan Keleş’in, Süper Lig’de Sivasspor’u çalıştırırken de öğrencisi olan Fousseni Diabaté’nin transferine onay verdiği ve tarafların anlaşması halinde sağ kanat oyuncusunun yeni sezonda büyük ihtimalle yeşil beyazlı formayı giyeceği bilgisine ulaşıldı. Geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak gittiği Göztepe’de geçiren Malili oyuncu, Süper Lig’de çıktığı 24 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti. Taraflar anlaşırsa son sözü Giresun'un kurmayları söyleyecek.



Tecrübeli Sol Bek Aziz Behich Adım Adım Giresunspor'a!

Giresun Spor Gazetesi'nin haberine göre, Çotanaklar geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig’de 34 maça çıkan ve 2 asist yapan 30 yaşındaki oyuncuyla görüşmelere başladı. Yeşil Beyazlıların, Başakşehir ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Aziz Behich’i kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü bilgisine ulaşıldı. Avustralya Milli Takımı oyuncusu da olan Aziz Behich, milli formayla bu zamana kadar 38 maça çıktı, 2 gol kaydetti.



Giresunspor'da Takuma Asano Girişimi

Mücadelesine Süper Lig'de devam edecek olan Giresunspor, Japon oyuncu Takuma Asano'yu takibe aldı. Geride kalan sezonda Sırbistan Ligi ekiplerinden Partizan forması giyen ve 40 maçta görev alan hücum oyuncusu, bu karşılaşmada 21 gol atıp, 10 asist üretti. 3 Mayıs 2021 itibariyle serbest kalan yıldız oyuncu eğer Çotanaklarla anlaşırsa, Yeşil Beyazlılar bu transfer için bonservis ücreti ödemeyecek. 



Douglas Silva Bacelar Giresunspor'da!

4 yıl aradan sonra adını Süper Lig'e yazdıran Giresunspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, dış transferde düğmeye basan Çotanaklar, Ukrayna Süper Lig takımı Dnipro ile sözleşmesi sona eren stoper Douglas Silva Bacelar ile anlaştı. Karadeniz temsilcisinde Douglas ile 17 Haziran'da resmi imzalar atılacak. 31 yaşındaki Brezilyalı savunmacı geçen sezon Dnipro formasıyla görev aldığı 19 maçta 2 gol 1 asist yaptı. Oyuncunun kısa zaman içerisinde imza atması bekleniyor.



Giresunsporlu Eren Tozlu Manisa FK Yolunda

Süper Lig'e çıkmayı başaran Karadeniz Temsilcisi tecrübeli santraforu Eren Tozlu'yla yollarını ayırmak üzere. Manisa FK yetenekli hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için sözleşmesinin biteceği 30 Haziran tarihini beklediği iddia edildi. Geride kalan sezonda iyi bir performans sergileyen 30 yaşındaki santrafor 30 maçta 9 gol 3 asist yaptı. Herhangi bir pürüz çıkmaması durumunda Eren'in yeni sezonda siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor. 



Portekizli Yıldız Oyuncu İçin Giresunspor Devrede

Giresunspor, Portekizli Renato Santos'u takibe aldı. Ajansspor'un haberine göre Santos'un 29 yaşında olması ve hem Portekiz hem de İspanya La Liga gibi üst düzey ligleri deneyimlemesi, albenisini artıran bir diğer faktör. Daha önce Portekiz, La Liga ve Yunanistan Süper Ligi'nde oynayan 29 yaşındaki hücum oyuncusu Renato Santos. En son, komşu takımlarından Volos NPS'de ter döktü ve 14 maça çıktı. Santos'un şu anda bonservisi elinde bulunuyor. Renato İspanyol Ekibi Malaga'da da forma giymişti.



Ramazan Köse Eski Takımı Giresunspor ile Masada

Bir dönem Giresunspor forması da giyen, Kasımpaşa'nın kalesini koruyan tecrübeli file bekçisi Ramazan Köse Yeşil Beyazlıların gündeminde. TRT Spor'un haberine göre, Giresunspor yönetiminin Kasımpaşa’dan kaleci Ramazan Köse ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. 30 Haziran tarihinde sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki kalecinin eski takımına imza atmaya sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Ücrette anlaşılırsa imzalar her an atılabilir.



Giresunspor  Abdou Razack Traore İle Yollarını Ayırıyor!

Giresunspor'da şampiyonluk yaşayan Abdou Razack Traore yeni sezonda da birçok takımın radarında. Çotanaklar'da devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan başarılı oyuncuya 1. Lig'den de birçok takım talip. Fanatik'in haberine göre, özellikle lige yeni yükselen Manisa FK'nın deneyimli orta saha oyuncusuyla yakından ilgilendiği ve Giresun'daki durumu netleşir netleşmez harekete geçeceği öğrenildi. Ayrıca yıldız oyuncunun alt liglerden başka talipleri de var.



Manisa FK Giresunsporlu Sadi Karaduman İle Anlaştı

Giresunspor bir oyuncuyla daha yollarını ayırdı. Dış transferde atağa kalkan Manisa FK, Giresunspor'la Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan 28 yaşındaki stoper Sadi Karaduman'la 2 yıllığına anlaştı. 30 Haziran tarihinde sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncu, kulübünün kendisine takım bulmasını istemesi üzerine Manisa Ekibiyle masaya oturup anlaşmaya vardı. Sadi, geçen sezon Hatayspor ile de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.



Sefa Yılmaz Giresunspor'un Transfer Listesinde

Süper Lig hasretine 44 yıl sonra son veren Giresunspor, transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor. Sporx'in haberine göre, Çotanaklar önceliği Süper Lig'de forma giymiş tecrübeli isimlere verecek. Yeşil Beyazlılar bu doğrultuda, Süper Lig'den düşen Gençlerbirliği'nin 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sefa Yılmaz'la temas kurdu. Başkent ekibiyle kontratı 30 Haziran'da bitecek olan tecrübeli futbolcunun Giresun'un sıcak baktığı öğrenildi. Sefa Yılmaz, geçen sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı 36 maçta 4 gol, 4 asistlik performansına rağmen takımının küme düşmesine engel olamadı.



Angelo Sagal Giresunspor Yolunda!

Giresunspor Denizlispor'un eski oyuncusu Angelo Sagal'ı listesine aldı. Sezonu Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’da tamamlayan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 35 maçta 1 gol atarken, 5 asist yaptı. Yeşil Beyazlıların Kurmayları oyuncuyla maaş konusunda anlaşırsa iş imzaya kalacak. Daha önce Meksika ve Şili liglerinde de oynayan Sagal, 220 maçta 32 gol atarken, 2 kez de gol pası verdi. Tecrübeli oyuncu özellikle sol ayağını etkili kullanıyor. 



Emrah Başsan Adım Adım Giresunspor'a

Giresunspor bir dönem Galatasaray forması da giyen tecrübeli futbolcu Emrah Başsan'a talip oldu. En son Erzurumspor forması giyen ve iyi bir sezon geçiren Emrah, ortaya koyduğu mücadeleye karşın takımının küme düşmesine engel olamamıştı. Başta Süper Lig olmak üzere Hollanda ve Portekiz Liginde de top koşturan kanat oyuncusu aradığı çıkışı bir türlü yakalayamamıştı. Giresunspor'a sıcak bakan Emrah küme düşen Erzurumspor'dan bonservisini alabilirse Çotanaklarla masaya oturacak. Tecrübeli futbolcu geride kalan sezonda 41 maçta görev alırken, 9 gol 9 asistle takımına katkı vermişti.



Giresunspor'da İlk Hedef Fenerbahçe'li Nabil Dirar!

Giresunspor transferde gaza bastı! Belçika basınından Voetbalbelgie'nin haberine göre 35 yaşındaki yıldız futbolcu, Giresunspor'un gündeminde yer alıyor. Haberde Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in "Nabil Dirar ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde ilerliyor" ifadelerine verildi. Süper Lig'in yeni takımının Faslı futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. 2017 yılında Fenerbahçe'ye gelen Faslı yıldız, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Club Brugge'de geçirdi. Dirar, Belçika ekibiyle toplam 5 maçta forma şansı buldu.



Marlon Komşu Takım Giresunspor'a...

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un, sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak tamamlayan 23 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Marlon Rodrigues Xavier için devreye girdiği iddia edildi. Giresun yerel basınında yer alan habere göre ligin yeni ekibi Giresunspor, Fluminense ile ilk teması kurup Marlon’un transferi için girişimlerde bulunacak. Trabzonspor formasıyla 38 karşılaşmada görev alan Marlon Bordo Mavili formayla 1 asist yaparken Süper Kupa kazanma başarısı göstermişti.



Giresunspor Dever Orgill'den Haber Bekliyor!

Özellikle forvet transferinde geç kalmak istemeyen Giresunspor, Orgill’i kadrosuna katmayı hedefliyor. Ankaragücü’nden sonra Antalyaspor forması terleten başarılı oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetme hazırlığında olduğu ifade edildi. Orgill fesih işlemlerini halledip Çotanaklarla masaya oturacak. Tarafların anlaşmasına kesin gözle bakılıyor. Dever Orgill de kariyerine Türkiye’de devam etmeyi çok istiyor.