Kayserispor Nijeryalı orta sahanın peşinde... 28 Haziran Kayserispor transfer haberleri!

Kayserispor Nijeryalı orta sahanın peşinde! Transfer sezonu açılır açılmaz bombaları üst üste patlatmaya hazırlanan Kayserispor'da hareketli günler yaşanıyor. Önümüzdeki senenin iskeletini oluşturmak isteyen Sarı Kırmızılıların transfer listesinde tecrübeli isimler var. Maddi konularda ince eleyip sık dokuyan Kayseri Ekibinde maliyet önemli bir konu. İşte 28 Haziran Kayserispor transfer haberleri!

Kayserispor Nijeryalı orta sahanın peşinde... 28 Haziran Kayserispor transfer haberleri!
Kayserispor Nijeryalı orta sahanın peşinde... 28 Haziran Kayserispor transfer haberleri!
GİRİŞ 28.06.2021 10:34 GÜNCELLEME 28.06.2021 10:34

Kayserispor Nijeryalı orta sahanın peşinde! Yeni sezon öncesi bomba gibi bir kadro kurmak isteyen Sarı Kırmızılılarda hareketli günler yaşanmaya başladı. Kayseri Ekibi geride kalan sezonda Galatasaray forması giyen Oghenekaro Etebo ile ilgileniyor. Sarı Kırmızılılarda forma giyen Bernard Mensah'a Rizespor kancayı taktı. Kayserispor Fenerbahçe'de forma giyen Sadık Çiftpınar'la ilgileniyor. Kayseri Ekibi Uğur Demirok'la 2 yıl daha devam edecek. Bernard Mensah İç Anadolu Temsilcisine geri dönüyor. Sarı Kırmızılıların listesine dahil olan son isim Lucas Africo oldu. İç Anadolu Ekibi Ganalı Alhassan Wakaso'yu transferinde çok önemli mesafe kat etti. Merak eden taraftarlar için işte 28 Haziran Kayserispor transfer haberleri...



Etobo Adım Adım Kayserispor'a

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da transfer harekatı hız kesmeden devam ediyor. Kayseri Haber'in haberine göre, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Etebo ile Kayserispor'un ilgilendiği iddia edildi. İngilizlerin yerel Stoke On Trent Gazetesi Peter Etebo'nun Stoke City'e dönmek istemediğini yazdı. Gazete, "Galatasaray ile verimsiz geçen bir sezonun ardından Nijeryalı Clayton Wood'a geri dönmeyecek. Türkiye'de kalabilir. Bu yönde bir ilgi var" iddiasını ortaya attı. Kayserispor'un ilgilendiği iddia edilen Etebo, Feirense, Las Palmas, Getafe, Stoke City ve Galatasaray formaları girdi. 



Kayserisporlu Bernard Mensah'a Rizespor Kancası!

Kayserispor’un yıldız oyuncusu Bernard Mensah’ın talipleri her geçen gün artıyor. Yıldız oyuncunun son talibi Karadeniz Ekibi Rizespor oldu. Geride kalan sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan Bernard Mensah, sezon sonunda Beşiktaş’ın kendini istememesi üzerine Kayseri’nin yolunu tutmuştu. Kayseri’ye dönmesi beklenen oyuncunun talibi her geçen gün artıyor. Yıldız oyuncunun son talibi Rizespor oldu. Karadeniz ekibi, oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için Kayserispor yönetimine teklif sunacak. Bonservisinin yüksek olması durumunda ise Rizespor, oyuncuyu kiralamak için yeni bir teklifte bulunacak. Eğer bu teklif kabul edilirse oyuncu Yeşil Mavili formayı giyecek.



Doğan Alemdar'a Bu Kez Fransa Şampiyonu Lille Talip Oldu

Doğan Alemdar'a Fransa'dan teklif var! Sezon içerisinde birçok takımın takibinde olan 18 yaşındaki genç file bekçisi için yurt dışından teklif geldi. Fransa'nın son şampiyonu Lille Doğan'a talip oldu. Ayrıca yine Fransız ekibi olan Lyon, Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar için ilk teklifini yaptı. Lyon ve Lille transfer için ciddi bir rakam önerirken, Kayserispor ise 5 Milyon Euro talep ediyor. Lille ve Lyon taraflarından 5 Milyon Euro ve diğer bonusları ödemeyi göze alan takım Doğan'ı kadrosuna katacak. Öte yandan kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da oyuncuya ilgisi olduğu biliniyor.



Sadık Çiftpınar Adım Adım Kayserispor'a!

Kayserispor Sadık Çiftpınar'ın peşinde. Fenerbahçe'ye 2018-19 sezonunun devre arasında transfer olan Sadık Çiftpınar'ın macerası sona eriyor. Sakatlıkların da etkisiyle bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncuya Süper Lig'den teklif üstüne teklif yağıyor. Sadık'a Altay ve Giresunspor'dan sonra talip olan son takım Kayserispor ve Yeni Malatyaspor. Ancak Sadık Çiftpınar'ın vereceği karar konusunda aceleci davranmayacağı kaydedildi. 28 yaşındaki futbolcu, yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe'de başlayıp yeni hocaya kendini gösterme şansını denemek istiyor.



Uğur Demirok Kayserispor İle Devam Dedi

Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam edecek olan Hes Kablo Kayserispor sözleşmesi biten Uğur Demirok'un sözleşmesinde opsiyon hakkını kullanıldı. Fotomaç'ın haberine göre 2 sezon daha Sarı Kırmızılı formayı giyecek olan tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Demirok, tatilde boş durmuyor. Geçen sezon devre arasında Konyaspor'dan kadroya dahil edilen ve 16 maça çıkan Demirok 1 gol kaydetti.



Bernard Mensah Kayserispor'a Geri Dönüyor

Beşiktaş geçen yaz uzun uğraşlar sonucunda kiralık olarak renklerine bağladığı Bernard Mensah'tan çabuk vazgeçti. Sporx'in haberine göre, Sezon genelinde sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan yıldız oyuncu için Kayserispor yönetimi, "Satın alacak mısınız?" mesajı gönderdi. Beşiktaş ise "Hayır" cevabı verdi. Mensah kulübüne geri döndü. Sarı Kırmızılı Anadolu ekibinin, Bernard Mensah ile ilgili nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Başkan Berna Gözbaşı Mensah ile ilgili mesaj verdi. Mensah'ın Kayserispor'un oyuncusu olduğunu anımsatan Gözbaşı, teklifleri de değerlendireceklerini söyledi. 



Lucas Africo Kayserispor Yolunda!

Fotomaç'ın haberine göre, Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Kayserispor, transferde atağa kalktı. Sarı Kırmızılılar, Portekiz ekibi Maritimo'nun 26 yaşındaki stoperi Lucas Africo'yu kiralamak için girişimlere başladı. Bonservis bedeli 400 Bin Euro olan Brezilyalı için İç Anadolu Ekibinin kurmayları teklif yapmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan genç savunmacı, geçtiğimiz sezon 19 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı.



Kayserispor'dan Manuel Fernandes'e Son Bir Şans

Ligin ikinci yarısında 15 kişilik yabancı futbolcu arasına giremeyen ve Sarı kırmızılı kulüp ile sözleşmesi devam eden Manuel Fernandes'e Kayserispor yönetimi tarafından son bir şans verildi. Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, hem para verip hem de fesih yapmak istemediklerini belirterek, oyunculara bir şans daha tanımayı düşündüklerini belirtti. Manuel Fernandes ile ilgili ise ayrıntılı konuşan Gözbaşı,"Gitmek istiyorsa gider. Kalmak istiyorsa oynar. Fesih yapmayı düşünmüyorum." dedi.



Kayserispor Alhassan Wakaso İçin Devrede!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor Vitoria Guimares ile sözleşmesi sona eren Ganalı orta saha Alhassan Wakaso'ya resmi teklifini iletti. A Bola'da yer alan habere göre Ganalı orta saha oyuncusu Guimares'ten gelen sözleşme yenileme teklifini geri çevirdi. Wakaso'nun mali anlamda daha iyi teklif aldığı Kayserispor ile görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Piyasa değeri 1 Milyon Euro olarak gösterilen Wakaso geride kalan sezon Vitoria Guimares ile sadece 7 karşılaşmada forma giydi.

İşte Tecrübeli Ön Libero Alhassan Wakaso'nun Kariyeri

7 Ocak 1992 tarihinde Gana'da doğan Alhassan Wakaso futbola Portimonense SC Alt Yapısında başladı. Portimonense Futebol SAD takımının U19 ve A takımda görev aldı Tecrübeli ön libero sırasıyla Rio Ave FC, FC Lorient ve Vitória Guimarães SC takımlarında forma giydi. 1 Milyon Euro değeri bulunan oyuncu 30 Haziran 2021 tarihinde serbest kalacak. 



Emre Demir'e Yurt İçinden ve Yurt Dışından Teklif Var

Kayserispor'un son zamanlarda alt yapısında çıkardığı yıldız adaylarından biri olan Emre Demir için yurt dışından teklifler olduğu biliniyor. Konuyla alakalı açıklamalar yapan Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, "Yurt dışından da yurt içinden de gelen teklifler var. Emre Demir de takip edilen bir isim. Gönül isterdi ki düşme potasında sürekli mücadele etmeyelim bu çocuklar daha fazla süre alsın. Ben Yalçın Koşukavak hocamıza çok güveniyorum. Altyapıdan daha çok oyuncu çıkaracağına güveniyorum." dedi.



Hatayspor'un Yıldızı Rayane Aabid Kayserispor Yolunda!

Sarı Kırmızılılar transferde atağa kalktı. Kayserispor, Hatayspor ile sözleşmesi sona eren Rayane Aabid ile görüşüyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, güney ekibinden ayrılan Aabid için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanması beklenirken, Fas asıllı Fransız orta sahanın da Kayseri'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geçen sezon 39 maçta 3 gol, 5 asistle oynadı.

İşte Yıldız İsim Rayane Aabid'in Kariyeri

Futbola Fransa'nın JA Armentières takımında başlayan Rayane Aabid 2013-2014 sezonunda AC Amiens'e transfer oldu. 2017-2018 sezonunda ise Paris FC forması giyen Fas asıllı Fransız oyuncu daha sonra 6 ay sonra AS Béziers takımına transfer oldu. 2019-2020 sezonu başında Hatayspor'a transfer olan Aabid 1 Temmuz 2021 tarihinde serbest kalacak.



Kayserispor Ümit Milli Yıldız Erkan Eybil'in Peşinde!

Kayserispor'un transfer listesindeki bir diğer isim ise Ümit Milli Takım'da forma giyen Erkan Eybil yer alıyor. 10 numara mevkisinde görev yapan oyuncu ile 4 kulübün de temas halinde olduğu öğrenildi. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılılar, 19 yaşındaki oyuncu için Demir Grup Sivasspor, İttifak Holding Konyaspor ve Aytemiz Alanyaspor ile yarış halinde. Geçen sezon Go Ahead Eagles ile Hollanda 2'nci liginden 1'inci lige yükselme başarısı gösteren genç oyuncu, 28 maçta 2 gol atıp, 1 de asist yaptı.

İşte Genç Oyuncu Erkan Eybil'in Kariyeri

15 Haziran 2001 tarihinde Almanya'nın Kassel kentinde dünyaya gelen Erkan Eyibil, futbola KSV Baunatal Altyapısında başladı. 2015 yılında 1.FSV Mainz 05 Altyapısına transfer olan yıldız adayı sırasıyla 1.FSV Mainz 05 U17, Mainz 05 U19 ve Mainz 05 II takımında forma giydi. Bu sezon Go Ahead Eagles'e transfer olan Erkan sezon sonu Mainz Kulübüne geri döndü.



Listedeki Bir Diğer İsim Berkay Görmez!

Süper Lig’e çıkmak hayalini gerçekleştiremeyen İstanbulspor’un genç futbolcuları Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı sezon boyu takip ettikleri genç yetenek Berkay Görmez’in peşinde. Kötü bir sezon geçiren ve ligde kalmayı başaran Kayserispor transfer harekatı başlattı. Genç oyuncu Sarı Kırmızılıların radarına girdi. 20 yaşındaki genç futbolcu, İstanbulspor formasıyla geride kalan sezonda toplamda 8 maça çıkarken 3 gol kaydetti. Sol kanatta oynayan genç futbolcu, santrafor ve sağ kanat mevkilerinde de görev yapabiliyor.

İşte Yıldız Adayı Berkay Görmez'in Kariyeri

Berkay Görmez 5 Ağustos 2000 yılında Amasya'da dünyaya geldi. Futbola Altınordu Altyapısında başlayan Berkay daha sonra Altınordu U21 takımında forma şansı buldu. Genç yıldız adayı 2019'da 6 ay Niğde Anadolu FK forması giydi. 2019 yılının Temmuz ayında İstanbulspor'a transfer olan Berkay Görmez 2 yıldır Sarı Siyahlı formayı giyiyor.