O futbolcu Yeni Malatyasporla devam etmeyecek... 1 Temmuz Yeni Malatyaspor transfer haberleri!

O futbolcu Yeni Malatyasporla devam etmeyecek! Sezona yeni bir kadroyla giriş yapmak isteyen Sarı Siyahlılarda transferde yoğun mesai harcanıyor. Yıldız isimleri kadrosuna katmak için büyük çaba sarf eden Malatya Ekibi yurt içindeki isimlere yöneldi. Anadolu Temsilcisi Süper Lig'de serbest kalan bonservissiz oyuncularla temas halinde. İşte 1 Temmuz Yeni Malatyaspor transfer haberleri...

O futbolcu Yeni Malatyasporla devam etmeyecek... 1 Temmuz Yeni Malatyaspor transfer haberleri!
O futbolcu Yeni Malatyasporla devam etmeyecek... 1 Temmuz Yeni Malatyaspor transfer haberleri!
GİRİŞ 01.07.2021 11:14 GÜNCELLEME 01.07.2021 11:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

O futbolcu Yeni Malatyasporla devam etmeyecek! Malatyaspor yeni sezon öncesi transferde gaza bastı. Doğu Anadolu Temsilcisi serbest kalacak olan Issam Chebake için kararını verdi. Sarı Siyahlılar UNAM Pumas forması giyen Juan Iturbe'nin peşinde. Anadolu Ekibinde forma giyen Afriyie Acquah'a Arap Yarım Adası ekibiyle anlaştı. Sarı Siyahlılar daha önce formasını giyme şansı yakalayan Aboubakar Kamara ile temasta. Yeni Malatyaspor Elazığspor'dan Cengizhan Akgün'ü kadrosuna kattı. Doğu Anadolu Temsilcisi Çorum FK forması giyen Nafican Yardımcı'nın peşinde. Sarı Siyahlılar serbest kalacak olan Alhassan Wakaso'yu markaja aldı. Malatya Temsilcisi Hatayspor'la sözleşmesi biten Rayane Aabid için devrede. İşte 1 Temmuz Yeni Malatyaspor transfer haberleri...



Issam Chebake Adım Adım Altay'a Doğru

Yeni Malatyaspor'da yaprak dökümü sürüyor. Doğu Anadolu Temsilcisi 30 Haziran itibariyle sözleşmesi bitecek olan Issam Chebake ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. Faslı oyuncunun ise ailesiyle beraber Türkiye'de kalmaktan mutlu olduğu biliniyor. Son olarak Süper Lig'e bu sene çıkan Altay'ın oyuncuya talip olduğu gelen bilgiler arasında. Piyasa değeri 800 Bin Euro olan tecrübeli sağ bek bu sezon 37 maçta forma giydi 2 asist yaptı.



Tunuslu Wajdi Kechrida Yeni Malatyaspor'da!

Tunus basınında oyuncuları yakından takip eden Walid Elmechri, Wajdi Kechrida'nın Yeni Malatyaspor ile anlaştığını duyurdu. Walid Elmechri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Birkaç gün önce duyurulduğu üzere Wajdi Kechrida Yeni Malatyaspor'da" ifadelerini kullandı.  ES Sahel ile sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncu ön libero ve sağ bek bölgelerinde oynayabiliyor. Tunuslunun güncel piyasa değeri 1.5 Milyon Euro.  



Paraguaylı Juan Iturbe Yeni Malatyaspor'a Doğru

Bu Sabah Malatya'dan Ömer Ali Delibaş'ın haberine göre, transfer listelerinde yer alan oyuncularla ilgili titiz bir çalışma yürüten Yeni Malatyaspor'da yönetimin, Parugaylı sol kanat Juan Iturbe için temasa geçtiği ve oyuncuya teklifte bulunduğu öğrenildi. Meksika 1. Ligi ekiplerinden UNAM Pumas takımının formasını giyen Iturbe'nin güncel piyasa değeri 2 Milyon Euro. Geride kalan sezonda 35 karşılaşmada görev alan Iturbe 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Parugaylı 28 yaşındaki oyuncu saha önce Porto, Roma, Torino, Bournemouth gibi takımlarda da forma giydi.



Yeni Malatyasporlu Afriyie Acquah'a Al-Batin'a Transfer Oldu!

Yeni Malatyaspor'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Afriyie Acquah Arabistan Ligi Ekiplerinden Al-Batin ile anlaşmaya vardı. Afriyie Acquah anlaşmayı sosyal medya hesabından duyururken Yeni Malatyaspor'a teşekkür etti. Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada ise Afriyie Acquah hakkında, "Profesyonel futbolcumuz Afriyie Acquah ile sözleşmemiz sona ermiştir.  Kulübümüze katkılarından dolayı Afriyie Acquah’a teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." denildi. Bu transfer artık imzaya kaldı.



Aboubakar Kamara Yeniden Yeni Malatyaspor Yolunda

Yeni Malatyaspor daha önce Sarı Siyahlı formayı giyen yıldız oyunculardan Aboubakar Kamara ile temas halinde. Fransa'nın Dijon takımında forma giyen Moritanyalı genç oyuncu için Teknik Direktör İrfan Buz'da onay verdi. Bonservisi Fulham'da olan Kamara daha önce 2019 yılında 6 ay süreyle Malatyaspor forması giymeşti. Bu dönemde Süper Lig'de 10 maçta forma giyen Aboubakar oynadığı maçlarda 1 gol 2 asist yapmıştı.



Cengizhan Akgün Yeni Malatyaspor'da!

Transfer çalışmalarına son gaz devam eden Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Elazığspor'un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün500 Bin TL bonservis bedeli ile transfer ettiğini açıkladı. Cengizhan ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Sarı Siyahlılar genç isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam edecek. Öte yandan Malatya Ekibinin diğer transferlerde de sona yaklaştığı öğrenildi. 



Yeni Malatyaspor Çorum FK'dan Nafican'ın Peşinde

Yeni Malatyaspor Çorum FK'da  forma giyen NaficanYardımcı'ya teklif götürüldü. Çorum Hakimiyet Gazetesine konuşan Çorum FK Başkanı trasnfer teklifini doğrularken, " Nafican Yardımcı konusunda ise kendisi ile devam etmek istiyoruz. Nafican’a şu sıralar çok ciddi teklifler gelmeye başladı. Şuan Yeni Malatyaspor ile birlikte 4'ü Süper Lig, 1 tane de 1.Lig takımından teklif var. Nafican için en hayırlısı neyse onun kararını vereceğiz. Muhtemelen Haziran sonu, Temmuz başı gibi bu konuda kesin kararı vereceğiz. Nafican ve ailesi ile konuşup ortak bir karar alacağız." şeklinde konuştu. 



Yeni Malatyaspor'da gündem Alhassan Wakaso!

Yeni sezonda korkulu rüya görmek istemeyen Yeni Malatyaspor, transfere büyük önem veriyor. Sarı Siyahlılar, ön libero mevkisi için rotasını Portekiz'e çevirdi. Malatya ekibi, Vitoria Guimaraes'ten ayrılan 29 yaşındaki Ganalı ön libero Alhassan Wakaso ile ilgileniyor. Portekiz Liga NOS'ta 142 maça çıkan, geçen sezon sakatlığı nedeniyle 7 maçta boy gösteren tecrübeli orta saha, 2 kez de milli takım formasını giydi.



Rayane Aabid Adım Adım Yeni Malatyaspor'a

Yeni Malatyaspor Hatayspor ile sözleşmesi ile sona erecek olan Rayane Aabid ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Geride kalan sezonda Süper Lig'de 39 maçta forma giyen ve takımının en iyilerinden biri olan Fas asıllı Fransız topçu 5 asist 3 gol katkısıyla oynamıştı. Süre aldığı maçlarda 3266 dakika sahada kalan tecrübeli orta saha ligin en istikrarlı isimlerinden biri olmayı başarmıştı. Sarı Siyahlıların kurmayları oyuncuyla anlaşabilirse bu transfer için bonservis bedeli kullanmayacak. 



Okechukwu Azubuike Yeni Malatyaspor'a Yakın!

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Yeni Malatyaspor, transfere hız verdi. Sarı Siyahlılar Başakşehir'den Nijeryalı orta saha Azubuike'nin peşinde. Futbolcuyla yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat eden Doğu Anadolu Ekibi, kulübüyle de anlaşmak istiyor. Geride kalan sezonda Başakşehir formasıyla 15 maçta görev alan merkez orta saha oyuncusu 833 dakika sahada kaldı. İstanbul temsilcisinin de oyuncuyu elden çıkarmak istediği gelen bilgiler arasında.



Yeni Malatyasporlu Moryke Fofana Rizespor'a Doğrıu!

Transfer çalışmalarına hız vermeden devam eden Yeni Malatyaspor'da, iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. 30 Haziran'da Sarı Siyahlılarla sözleşmesi bitecek olan Moryke Fofana'nın Rizespor ile görüşmelere başladığı iddia edildi. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu 2019 yılında bonservissiz olarak Konyaspor'dan Malatyaspor'a transfer olmuştu. Geride kalan sezonda Doğu Ekibiyle 34 maça çıkan Fofana 2 gol, 2 asist yapma başarısı göstermişti. Bir aksilik olmaması durumunda Fildişi Sahilli oyuncunun Yeşil Mavili formayı giymesi bekleniyor.



Alper Potuk Yeni Malatyaspor Yolunda

Sporx'in haberine göre, Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Yeni Malatyaspor, tecrübeli orta saha Alper Potuk'u kadrosuna katmak istiyor. Sarı Kırmızılı takım, Alper ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Küme düşen Ankaragücü ile yollarını ayıran Alper Potuk için Yeni Malatyaspor devrede. Sarı Kırmızılı takım transfer çalışmaları kapsamında oyuncuyla görüşme gerçekleştirdi. Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelerek görüşmeleri olumlu veya olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.



Yeni Malatyaspor Yıldız Adayı Semih Görer İçin Nabız Yokluyor!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeni Malatyaspor gündemine Akhisar forması giyen Semih Görer'i aldı. 19 yaşındaki yıldız adayı futbolcu sağ bek bölgesinde görev yapıyor. TFF 1. Lig'de 14 maça çıkan genç oyuncu 1096 dakika sahada kalmayı başardı. Önümüzdeki sene TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Yeşil Siyahlılarda umut veren oyuncuyu elden çıkararak kar elde etmek istiyor. Sarı Siyahlıların kurmayları Ege temsilcisiyle anlaşırsa Semih Görer önümüzdeki sezon Malatya forması giyebilir.



Yeni Malatyaspor Oussama Haddadi İçin Devrede

Transferde hareketli günler yaşayan Malatyaspor gündemine geride kalan sezonda Kasımpaşa forması giyen Oussama Haddadi'yi aldı. Bonservisi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ettifaq'da bulunan Tunuslu sol bek oyuncusu için Doğu Anadolu Ekibinin kurmayları kiralık olarak oyuncuyu kadroya katmak için teklif yapmaya hazırlanıyor. Haddadi'nin bonservisinin 2.5 Milyon Euro olmasından dolayı satın alma olayına sıcak bakmayan Sarı Siyahlı yöneticiler oyuncu için de nabız yoklayacak.



Kolombiyalı 10 Numara Adım Adım Yeni Malatyaspor'a!

Yeni Malatyaspor, America de Cali forması giyen Yesus Cabrera'yla görüşmelerde önemli aşama kaydettiği ifade edildi. 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki oyuncunun, Yeni Malatyaspor'a imza atmaya yakın olduğu öğrenildi. Kariyerinde ülkesi dışında forma giymeyen Cabrera, 2015 yılında imza attığı America de Cali'den sonra kiralık olarak Pasto ve Caldas takımlarında görev yaptı. 2018'de kulübüne dönüş yapan tecrübeli oyuncu, 103 karşılaşmada 16 gol atarken; 23 de asist yaptı. Kanatlarda da görev yapan Cabrera'nın Transfermarkt değeri ise 1.8 Milyon Euro olarak gözüküyor.



Yeni Malatyaspor'da Hedef Emilio Nsue

Yeni Malatyaspor, APOEL Nikosia forması giyen Emilio Nsue ile ilgileniyor. Malatyaspor Söz'ün haberine göre, transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor APOEL Nikosia forması giyen 31 yaşındaki sağ bek Emilio Nsue'ye teklif götürdü. Nsue, transferinde görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. APOEL forması giyen Nsue daha önce İspanya ve İngiltere kulüplerinde de forma giymişti. Kıbrıs Liginde bu sezon 30 maçta görev alan İspanyol oyuncu 3 gol atıp, 3 de asist yapma başarısı gösterdi.



Malatyaspor'un Yıldızı Karim Hafez Galatasaray Yolunda!

Galatasaray, Yeni Malatyaspor'un yıldz oyuncusu Karim Hafes için devrede. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın kısa süre içinde Karim Hafez için Malatyaspor yönetimi ile bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Mustafa Muhammed ile yakın arkadaşlığı bulunan Karim'in, kulüpler anlaşırsa Galatasaray formasını giymeyi çok istediği kaydedildi. Karim Hafez, Süper Lig'de geçen sezon 33 maçta 9 asist yaptı ve en çok gol pası veren 6 oyuncudan birisi oldu. Malatyaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



Benjamin Tetteh Bonservisiyle Yeni Malatyaspor'a

Çek Ligi'nin önde gelen takımlarından biri olan Sparta Prag'dan kiralanan ve geçen sezonu Yeni Malatyaspor forması altında geçiren Benjamin Tetteh için Erol Bulut ile anlaşan Gaziantep FK devreye girmişti. Bulut'un, 23 yaşındaki forveti kadrosunda görmeyi çok istediği ve oyun sistemine çok iyi bir şekilde oturacağını düşündüğü belirtildi. Ancak diğer yandan Sarı Kırmızılılar da yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor. Bu anlamda iki Süper Lig takımı arasında bir transfer savaşının yaşanması bekleniyor. Ganalı santrforun, 4 Milyon Euro satın alma opsiyonu var. Hal böyle olunca bu rakam, iki takımı da çıkmaza soktu. Fakat Malatyaspor, Sparta Prag ile Tetteh için yeniden masaya oturmayı planlıyor. 



Fatih Kuruçuk Her An Malatyalı Olabilir!

Yeni Malatyaspor Karagümrük ile sözleşmesi sona eren stoper Fatih Kuruçuk ile ilgileniyor. Anadolu Ekibi Hadebe'nin gitmesi halinde bu mevkii Fatih ile takviye etmeyi planlıyor. Oyuncu ile masaya oturan Sarı Siyahlılar 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor. Fatih Kuruçuk'un da Yeni Malatyaspor'a gelmek istediği ve görüşmenin sürdüğü öğrenildi. 2 kez milli olan Fatih, U21 Liginde 21 maçta 6 gol attı. Türkiye Kupasında 16 maçta oynayarak 1 gol attı. Tff. 2.Lig'de 57 maçta oynayarak 2 gol attı. TFF. 1. Lig'de 25 maçta 5 gol attı. Süper ligde ise 14 maçta yer aldı.

Daniel Candeias İçin Yeni Malatyaspor Devrede

Bu sezon küme düşen Gençlerbirliği formasını terleten Daniel Candeias için Yeni Malatyaspor'un nabız yokladığı iddia edildi. Portekiz, Almanya, İspanya ve Fransa liglerinde boy gösteren, ülkemizdeyse Alanyaspor ve Gençlerbirliği forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu, takımının küme düşmesiyle 30 Haziran tarihinde serbest kalacak. Bonservisinin elinde olması ve Süper Lig'i tanımasından dolayı Sarı Siyahlıların kurmayları bu oyuncuya imza attırmak istiyor.



Fenerbahçe'nin Yıldızı Yeniden Yeni Malatyaspor Yolunda!

Fenerbahçe
'de beklentilerin altında kalan ve eski takımına geri dönme sinyali veren Sadık transferinin Sarı Siyahlılar için bitmesi an meselesi. Yeni Malatyaspor 2018-2019'un devre arasında Fenerbahçe'ye sattığı Sadık Çiftpınar tekrar kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı Lacivertlilerle bir yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki stoper için ısrarcı olan Doğu ekibi, uygun bir bedelle eski futbolcusuna imza attırmaya çalışacak.



Yeni Malatyaspor'a Macar Yıldız Filip Holender

Sırbistan pazarında uygun maliyetli oyuncular arayan Yeni Malatyaspor bu sezon Partizan FK’da kiralık oynayan ve sözleşmesi sona eren İsviçre’nin FC Lugano kulübünün oyuncusu Filip Holender ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Oyuncuyla ve kulübüyle görüşlerini sürdüren Doğu Anadolu Ekibinin önümüzdeki hafta bu transferde somut adım atması bekleniyor. Partizan’daki sözleşmesi biten santrafor Filip Holender 26 yaşında ve 2020 - 2021 sezonunda 9 gol kaydetti 4 asist yaptı. Filip Holender’ın güncel piyasa değeri 1 Milyon Euro görünüyor.

Lazar Markovic Adım Adım Yeni Malatyaspor'a!

Transferde atağa kalkan Sarı Siyahlılar sürpriz bir isimle görüşmelere başladı. Yeni Malatyaspor’un Sırbistan pazarına yöneldiği ve Sırbistan Süper Ligi’nde Partizan FK sağ kanat oyuncusu Lazar Markoviç ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Piyasa değeri 2 Milyon Euro olan Lazar Markoviç 27 yaşında. Markoviç 2020-2021 sezonunda oynadığı 27 maçta, 11 gol kaydetti ve 6 asist yaptı.
 



Yeni Malatyaspor'da İlk Hedef Famara Diedhiou!

Transferde hareketli günler yaşayan Yeni Malatyaspor Famara Diedhiou gündemine aldı. Menajerleri tarafından önerilen Senegalli golcü Yeni Malatyaspor'a çok yakın. Yeni Malatya gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere 2.Lig ekibi Birstol City'de oynayan ve sözleşmesi gelecek ay sona erecek 1.89'luk Senegalli Famara Diedhiou'nun Sarı Siyahlı ekibin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Uzun boylu ve önde top tutan forvet tanımına uyan Diedhiou, bu sezon Chamiponship'te 35 maçta 8 gol attı 1 asist yaptı.



Diedhiou'nun Alternatifi Beşiktaşlı Jeremain Lens

Yeni Malatya gazetesinin haberine göre, Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Jeremain Lens, Yeni Malatyaspor'un gündeminde. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Lens'in menajeri ile görüştüğü, ancak Beşiktaş'la olan yüksek maaşın sorun olduğu öğrenildi. Taraflar maaş konusunda anlaştığı takdirde Lens'in Yeni Malatyaspor'a geleceği ve teknik direktör irfan Buz'unda bu futbolcuyu istediği öğrenildi. Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği ile Ankaragücü'nde oynayan 2 futbolcuyla da temasa geçtiği haber alındı.



Sagal Yeni Malatyaspor'dan Haber Bekliyor

Yeni Malatyaspor'un kurmayları Denizlispor'dan ayrılan Sagal ile de görüşme gerçekleştirdi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek önderliğinde Denizlispor'dan ayrılan Sagal ile yapılan görüşmelerde ciddi mesafe kat edildi. Bonservisi elinde olan Sagal ile anlaşılması an meselesi. Lens ve Diedhiou'dan olumlu dönüş alınamazsa Sagal'la masaya oturulacak.

YORUMLAR 13
  • ZULANIN NESHRİSULHU 2 yıl önce Şikayet Et
    CENGİZHAN AKGÜN HAYIRLI OLSUN HOŞGELDİN.İyi bir transfer.
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşta sporcu kalmadı neredeyse Malatya herkesi istiyor
    Cevapla
  • Zula Strong-Brain 2 yıl önce Şikayet Et
    :D Zaten öyle 13-10-15 transfer yapacakmısız.Kadro nerdeyse komple değişiyor ama boşta 3-4iyi oyuncu var mehmet ekici takuma gibi borçda bi ayrı sıkıntı.
    Cevapla
  • Zula Strong-Brain 2 yıl önce Şikayet Et
    :D Zaten öyle 13-10-15 transfer yapacakmısız.Kadro nerdeyse komple değişiyor ama boşta 3-4iyi oyuncu var mehmet ekici takuma gibi borçda bi ayrı sıkıntı.
    Cevapla
  • RTE!KAMİNOUİŞKİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatya Hamidou Keytayla Hamza Barryi birleştirse iyi olur aslında neshri.
    Cevapla
  • ZULANIN NESHRİSULHU 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi diyonda hamidou biraz pahalıya kaçar herhalde
    Cevapla
  • ZULANIN NESHRİSULHU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence malatya emrah bassanı almalı.
    Cevapla
  • ZULANIN NESHRİSULHU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence malatya mubarak wakassoyu net düşünmeli ve jean evrard kouassi yide düşünmeli.ben malatyada olsam bu ikisini transferde başlara koyardım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle