Trabzonspor yıldız oyuncu için yeniden devrede... 24 Haziran Trabzonspor transfer haberleri!

Trabzonspor yıldız oyuncu için yeniden devrede! Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Karadeniz Fırtınası transferde gaza bastı. Bruno Peres, Gervinho, Hamsik ve Koita ile anlaşmaya varan Trabzonspor da rota yeni yıldızlarda. Bordo Mavililer, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın sunduğu liste doğrultusunda hareket etmeye devam ediyor. İşte 24 Haziran Trabzonspor transfer haberleri...

Trabzonspor yıldız oyuncu için yeniden devrede... 24 Haziran Trabzonspor transfer haberleri!
Trabzonspor yıldız oyuncu için yeniden devrede... 24 Haziran Trabzonspor transfer haberleri!
GİRİŞ 24.06.2021 16:43 GÜNCELLEME 24.06.2021 16:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor yıldız oyuncu için yeniden devrede! Transferde bomba isimlere imza attıran ve yeni isimlerle de masaya oturmaya hazırlanan Bordo Mavililerde hedef Makedonyalı Ezgjan Alioski. Fırtına daha önce anlaşmaya vardığı Koita'yı renklerine bağladığını KAP'a bildirdi. Trabzonspor Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'e talip oldu. Bordo Mavililer Brezilyalı genç yıldız adayı Yuri Alberto'yu istiyor. Fırtına Cadiz forması giyen Alfonso Espino için devrede. Bordo Mavililer Sao Paulo forması giyen Reinaldo'yu markaja aldı. Trabzonspor İnter forması giyen Arturo Vidal'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bordo Mavililer geride kalan senelerde temas kurduğu ancak anlaşamadığı Halil Dervisoğlu için yeniden devrede. İşte 24 Haziran Trabzonspor transfer haberleri...



Trabzonspor Ezgjan Alioski İçin Bastırıyor

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor, sol bekini Kuzey Makedonya Milli Takımı'nda buldu: Ezgjan Alioski… Bordo Mavililer, Leeds United ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Makedon oyuncunun şartlarını öğrenmek için İsviçreli menajerlik şirketiyle temasa geçti. Trabzonspor, bu transferde temkinli davranırken, Rusya'nın güçlü ekibi CSKA Moskova yıllık 2.5 Milyon Euro önerdi. Ancak oyuncu diğer takımlardan gelecek teklifleri beklerken, kararını Avrupa Şampiyonası sonrasına bıraktı. Tecrübeli sol bekin vereceği karar merakla bekleniyor.



Fode Koita Trabzonspor'da!

Trabzonspor Kulübü, forvet oyuncusu Fode Koita'nın transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak KAP'a gönderilen yazıda, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bangaly Fode Koita’nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” denildi. 30 yaşındaki Gineli forvet Koita, en son Kasımpaşa'da forma giymişti.



Menajerler Gomis'i Trabzonspor'a Önerdi

Süper Lig'de Galatasaray formasıyla gol krallığı sevinci yaşayan Bafetimbi Gomis, yeniden Türkiye yolunda. Moussa Marega'nın Al Hilal'e transferinden takımdan ayrılması beklenen Fransız golcü, Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'a da önerildi Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; 36 yaşındaki yıldızın menajeri, oyuncusunun Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi. Gomis'in en az 1 ya da 2 sezon daha üst düzey futbol oynayacak gücü olduğunu iddia etti.



Bordo Mavililer Yuri Alberto'nun Peşine Düştü!

Fanatik'in haberine göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın çok istediği Yuri Alberto Brezilya’da her geçen gün biraz daha göze çarpıyor. Geçen yaz Santos’tan Internacional’e transfer olan 20 yaşındaki Alberto, çıktığı 22 maçta 7 gol attı. 1.83 boyundaki Alberto, hem ileri uçta hem de kanatlarda görev yapabiliyor. Kulübüyle 2025’e kadar kontratı bulunan Sambacı, Brezilya Milli Takımı’nın altyapı kategorilerinde de forma giydi. Trabzonspor, yıldız adayı için kulübüne kiralama teklifi yapmayı düşünüyor. Daha önce Sörloth’u kiralayıp, parlatan ve satışından 11 Milyon Euro civarı bir pay alan Bordo Mavililer, Alberto konusunda da bu kozu kullanıyor.



Alfonso Espino Trabzonspor'un Yeni Sol Beki Olmaya Yakın

Fanatik'te yer alan habere göre, Trabzonspor'un Cadiz forması giyen Alfonso Espino'nun transferini bitirmek üzere olduğu belirtildi. Uruguaylı gazeteci Nacho Oviedo'nun haberine göre Trabzonspor, Cadiz ile yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya geldi. Espino'nun satın alma opsiyonlu kiralık formülüyle Trabzonspor'un kadrosuna katılması bekleniyor. 2018-2019'da Nacional'den Cadiz'e transfer olan 29 yaşındaki sol bekin İspanyol Ekibi ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor. Bu sezon Cadiz formasıyla La Liga'da 32 maça çıkan Espino, 4 asist yapmıştı. 



Trabzonspor'da Sol Beke Tecrübeli Brezilyalı Reinaldo

Trabzonspor'da sol bek mevkisi için bir isim daha yazıldı. Bordo Mavililerin gündeminde Sao Paulo forması giyen 31 yaşındaki Reinaldo var. Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya göre Karadeniz Ekibi, kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli sol bek için 2 Milyon Euro bonservis teklif etti. Kariyerinde Brezilya dışına çıkmayan Reinaldo için gelen teklifi değerlendirebileceği belirtildi. Reinaldo bu sezon forma giydiği 17 maçta 2 gol 4 asistlik performans sergiledi. Brezilya Serie A'da 258 maça çıkan deneyimli futbolcu 22 gol atıp 28 de asist yaptı.



Trabzonspor'a Dünya Yıldızı! Hamsik'ten Sonra Sıra Vidal'de!

Bu sene şampiyonluğun favorisi olmak isteyen Trabzonspor yıldız transferlere devam ediyor. Peres, Gervinho ve Marek Hamsik'i kadrosuna katan Bordo Mavililer bu kez ise İnter'de forma giyen Şilili yıldız oyuncu Arturo Vidal için nabız yokluyor. Abdullah hocanın orta saha da kaliteyi arttırmak istemesiyle beraber yıldızları listesine dahil eden fırtına İtalyan Ekibiyle 1 yıl kontratı kalan oyuncu için kolaylık sağlanmasını istedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu da yeşil ışık yakarsa masaya oturulup fiyat teklif edilecek.



Trabzonspor'da Gündem Yeniden Halil Dervişoğlu

Trabzonspor geride kalan sezonu Galatasaray'da geçiren Halil Dervişoğlu için yeniden devrede. Daha önceki sezonlarda yıldız adayı oyuncu için Sparta Rotterdam ile masaya oturan ancak oyuncuyu Brentford'a kaptıran Bordo Mavililer bu kez işini şansa bırakmak istemiyor. İngiliz kulübü ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Halil için Fırtına kiralama teklifi yapacak. Bu sene Galatasaray formasıyla 24 maçta 4 gol 3 asist yapan yıldız adayı, A Milli Takım forması giydiği 2 maçta ise 1 gol atma başarısı gösterdi. 



Trabzonspor Michy Batshuayi İçin Chelsea'nin Kapısında!

Trabzonspor Chelsea'nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi için devrede. Bordo Mavililer İngiliz kulübünden daha önce transfer ettiği oyuncuları referans göstererek bu oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Güncel piyasa değeri 10 Milyon Euro olan Belçikalı oyuncunun Mavililerle 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 1 sene kontratı kaldığı için bu oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmayan Chelsea, oyuncuyu uygun maliyetle Karadeniz Ekibine satmaya daha olumlu yaklaşıyor.



Fırtına Andreas Cornelius İçin Son Teklif

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken Andreas Cornelius için son teklifini yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon tecrübeli yıldızı 6 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Atalanta'dan kiralayan Parma'nın rakamı az bulduğu ve en az 5 Milyon Euro istediği ifade ediliyor. Trabzonspor cephesinin de birkaç gün içinde Cornelius için yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Danimarkalı yıldızın yıllık maliyetinin 2.5 Milyon Euro olduğu da gelen bilgiler arasında.



Trabzonspor Cristian Tello İçin Devrede

Trabzonspor, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Bordo Mavililer Cristian Tello için devrede. Bu sezon İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşmelerde mesafe alınmıştı. 1.78 boyundaki yıldız için ilk etapta 5 Milyon Euro talep eden İspanyol ekibi, daha sonra 4 Milyon Euro'ya inmişti. Betis, Trabzonspor'un rakamı biraz daha düşürme teklifini ise henüz kabul etmemişti. Tello'nun bazı hakları Barcelona'nın elinde ve bu nedenle görüşmeler çok boyutlu olarak sürdürülüyor. İspanyol basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Tello için yapılan son teklif duyuruldu. Fırtına, sol kanat oyuncusu için Real Betis'e 3.5 Milyon Euro önerdi.

Yıldız Adayı Alioune Ndiaye Adım Adım Trabzonspor'a!

Bordo Mavililer yıldız adayı bir oyuncunun peşine düştü. Ukrayna basınına yer alan habere göre Trabzonspor Haziran ayının sona ermesiyle beraber kulübü Vorskla Poltava ile sözleşmesi bitecek olan Pape-Alioune Ndiaye ilgileniyor. 2.01 boyunda ve 23 yaşında olan savunmacıyla West Ham United, Braga ve Lille de ilgi duyuyor. Ayrıca Beşiktaş ve Hatayspor'un da kısa süre içinde oyuncu ve menajeriyle iletişime geçeceği kaydedildi. Stoper bölgesinde forma giyen Pape-Alioune Ndiaye, bu sezon toplamda 23 maça çıktı ve 1 asist üretti.



Trabzonspor'a Ganalı Görev Adamı Kwadwo Asamoah 

Bordo Mavililere bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe ile de ismi çok anılan Kwadwo Asamoah önerildi. Yönetim kurulu bu öneriyi teknik direktör Abdullah Avcı'ya iletirken, gelecek cevaba göre 32 yaşındaki oyuncunun transferi için bir hamle yapılabileceği iddia edildi. Cagliari kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Asamoah, bu sezon devre arasında transfer olduğu kulübünde sadece 9 maça çıkabildi. Tecrübeli oyuncu, sol bek mevkiinin yanı sıra sol kanat ve merkez orta sahada da görev yapabiliyor. 2012'de 18 Milyon Euro bonservisle Juventus'a transfer olan Asamoah, 2018'de ise Inter'e imza attı. Bu sezonun devre arasında Cagliari'ye geldi ve burada 9 maça çıkarken sadece 1 kez 11 başlayabildi.



Norveçli Yıldız Oyuncu Birger Meling Trabzonspor'a Çok Yakın!

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla transfer isteği bek mevkii için Sörloth'un milli takımdan arkadaşı Norveçli Birger Meling takibe alındı. Oyuncuya teklifi sunan Trabzonspor takımıyla temaslarını sürdürüyor. Nimes'in Ligue 1'den küme düşmesinin ardından görüşmeler hızlanırken, Meling için 1.5 Milyon Euro gözden çıkarıldı. Fransız kulübü ise 3-4 Milyon Euro arası bir rakamdan kapıyı açtı. Geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Meling, 1 Milyon Euro'ya Rosenborg'dan Nimes'e transfer olmuştu. 26 yaşındaki Norveçli bu sezon 24 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.



Tiqiunho Soares Trabzonspor'un Kıskacında

Trabzonspor oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. En son Çin ekibi Jinmen Tiger'da görev yapan Tiqiunho Soares Porto'yla kendisini Avrupa'ya tanıtmıştı. Brezilyalı forvete, tavan ücret olarak belirlenen 1.5 Milyon Euro önerilirken, bonservisinin olmaması sebebiyle de 1 Milyon Euro bandında bir imza parası teklif edildi. Pazarlıklarda çıkabileceği en yüksek rakamlara çıkan Karadeniz devi artık beklemede. Oyuncunun vereceği olumlu karar doğrultusunda önümüzdeki hafta bu transferin bitmesi bekleniyor.



Gervinho ve Peres Trabzon'a geldi!

Bordo Mavililerin sezon bitmeden prensip anlaşmasına vardığı Gervinho ve Bruno Peres dün akşam saatlerinde özel uçakla beraber Trabzon'a geldi. Önümüzdeki günlerde son detayların görüşüleceği iki yıldız isim, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendilerini Trabzonspor camiasına bağlayacak olan mukaveleye imza atacaklar. 



Marek Hamsik Adım Adım Trabzonspor'a...

Şu anda İsveç'in Göteborg takımında forma giyen Marek Hamsik'in Trabzonspor ile görüştüğü ileri sürüldü. Göteborg ile sözleşmesi 30 Ağustos tarihinde sona erecek olan  Hamsik, futbol hayatına burada devam etmek istemediği konuşuluyor. Napoli'nin ardından Çin'e giden ancak burada fazla kalmayan Hamsik, 8 Mart'ta İsveç'in Göteborg takımına imza attı. 33 yaşındaki Slovak orta saha, burada 6 maça çıktı, 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. 



Orta Alanda Öncelik Lucas Biglia'da!

Tecrübeli bir orta saha arayan bordo-mavililerin kapısını çalan menajerler Hamsik'i önerdi. 33 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor'a getirebileceklerini ileten menajerler, Karadeniz devinden bu transfer için ödeyebileceği rakamı istediler. Yönetim kurulu da teknik direktör Abdullah Avcı'ya görüşünü sordu. 1.83 boyundaki Slovak oyuncuya olumlu bakan başarılı hocanın son kararını vermediği ancak Fatih Karagümrüklü Biglia konusunda daha ısrarcı olduğu da öğrenildi. 35 yaşındaki Arjantili orta sahanın durumuna göre Hamsik için harekete geçilecek.



Bordo Mavililerin Alexander Sörloth Israrı Sürüyor

Santrafor mevkiine kesinlikle transfer yapmayı planlayan Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz sezon Leipzig'e transfer olan eski oyuncusu Sörloth'u gündeme aldı. Karadeniz Temsilcisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın onay verdiği bu isim için kulübüne şartları soruldu. Eğer iki taraf maddi konularda anlaşabilirse tecrübeli santraforun Bordo Mavili formayı yeniden giymesi bekleniyor.

YORUMLAR 6
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Anladığım kadarıyla Ugurcanı iyi bir paraya satıp aldığı futbolcuların maaşını ödeyecek. Peki kaleci ne olacak? Erce ve Arda bence iyi kaleciler.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir sat 10 tane al her takımda bir 61 forma giyen var.en iyileri seçilmeli
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    İhyarlar heyeti gibi olduk konsey başkanı avcı
    Cevapla
  • Akrep 2 yıl önce Şikayet Et
    Turşuluk bunlar. Al trabzonum al. Öderiz biz.
    Cevapla
  • AlperTS 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene o sene
    Cevapla
  • CAN BAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Oldu cnm ben seni tutmiyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle