ZTK Antalyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (A Spor) Kara Kartal'dan 3 günde 2 kupa!

ZTK Antalyaspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Süper Lig şampiyonu Kara Kartal Akdeniz Ekibiyle karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya bakılı başlan Siyah Beyazlılar 3. dakikada Josef'in attığı golle öne geçti. Skoru tayin eden gol ise 30'da Rosier'den geldi. Bu skorla kupa Beşiktaş'ın oldu. İşte Antalya BJK maçı özeti!

ZTK Antalyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (A Spor) Kara Kartal'dan 3 günde 2 kupa!
ZTK Antalyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (A Spor) Kara Kartal'dan 3 günde 2 kupa!
GİRİŞ 19.05.2021 10:36 GÜNCELLEME 19.05.2021 10:36

A Spor ekranlarından Ziraat Türkiye Kupası finali Antalyaspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. İki finalist İzmir Gürsel Aksel Stadında karşı karşıya geldi. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçın hemen başında Siyah Beyazlıları öne geçiren gol 3. dakikada Josef De Souza'dan geldi. Bu golden sonra rakibi üzerinde iyice baskısını arttıran Kara Kartal bu kez Rosier'in sağ çaprazdan güzel vuruşuyla 30. dakikada farkı ikiye taşıdı. Maçta başka gol olmazken Beşiktaş ZTK final maçında Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Merak eden taraftarlar için işte Antalya BJK maçı golleri ve özeti...

ZTK ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

ZTK Antalyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Antalyaspor ile Beşiktaş İzmir Gürsel Aksel Stadında karşı karşıya geldi. 18 Mayıs Salı günü saat 20.45'de başlayan ve iki takım arasında oynanan maç A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi

Antalyaspor ile Beşiktaş'ı Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya getiren müsabaka heyecanla beklendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından karşılaşmanın hakemi olarak Ali Palabıyık atandı. Yardımcı hakemlik görevlerine Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan, 4. hakemlik görevini ise Ali Şansalan üstlendi. Maçın VAR hakemliği görevini ise Cüneyt Çakır yaptı.

Antalyaspor Beşiktaş Maçı İlk 11'leri!

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Nuri, Podolski, Kudriashov, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Bünyamin, Hakan (C), Veysel

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Necip, Atiba, Josef, N'Koudou, Ghezzal, Larin

Antalyaspor ile Beşiktaş'ın Maç Öncesi Eksikleri

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) finalinde Akdeniz Temsilcisi ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Hasic, Ljajic, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Aboubakar'ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan Antalyaspor'da ise final müsabakasında sakatlığı sebebiyle süre alamayacak olan tek isim ise Doğukan Sinik.