Göztepe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) İzmir'de puanlar paylaşıldı!

Göztepe Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Ege Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Fırtınayı konuk etti. Karşılaşmaya istekli başlayan her iki takımda pozisyonlara girdi. Müsabakanın ilk golü 45'de İzmir Temsilcisi adına Jahovic'den geldi. Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Bordo Mavililer adına beraberlik golünü ise 88'de Ekuban kaydetti. İşte Gözgöz TS maçı özeti!

Göztepe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) İzmir'de puanlar paylaşıldı!
Göztepe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) İzmir'de puanlar paylaşıldı!
GİRİŞ 28.04.2021 18:30 GÜNCELLEME 28.04.2021 18:30

BeIN Sports ekranlarından Göztepe Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Bordo Mavililer Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Sarı Kırmızılılara konuk oldu. Maça istekli başlayan her iki takımdan ilk golü bulan taraf 45. dakikada Adis Jahovic'le İzmir Temsilcisi oldu. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda baskısını arttıran Karadeniz Ekibi 66. dakikada Berat'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra varını yoğunu ortaya koyan Fırtına 88. dakikada Ekuban'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Beraberliği tutup gol arayan Ege Ekibinde Obinna 89. dakikada ikinci sarı kartı görerek 10 kişi kaldı. Maçta başka gol olmazken Trabzonspor deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte Gözgöz TS maçı golleri ve özeti...

GÖZTEPE TRABZONSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Göztepe Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Göztepe Süper Lig'in 38. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk etti. 28 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Esat Sancaktar yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Çağdaş Altay üstlendi. 



Göztepe Trabzonspor Maçı İlk 11'leri!


Göztepe: İrfan Can, Gassama, Kerim, Atınç, Berkan, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Ndiaye, Jahovic

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Hosseini, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Göztepe ve Trabzonspor Arasında 31. Randevu!

Göztepe ile Trabzonspor Süper Lig tarihinde 31. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 30 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Göztepe 5 kez galip gelirken, Trabzonspor 15 kez kazanan taraf oldu. Geride kalan 10 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonsporda Tek Eksik Edgar Ie!

Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak olan Trabzonspor'da tek eksik bulunuyor. Bordo Mavililerde sakatlığı bulunan Edgar Ie bu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Yunus Mallı ise takımla çalışmalara başladı. Öte yandan Karadeniz Temsilcisinde kart cezalısı olan isim bulunmuyor.

Göztepe'de 3 Oyuncu Trabzon Kafilesinde Yok!

Evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Göztepe'de sakatlığı bulunan 3 isim Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. İzmir Temsilcisinde sakatlığı olan Atınç Nukan, Burekovic ve Mihojevic bu maçta şans bulamayacak.