Antalyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan deplasmanda güldü!

Antalyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Sarı Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Akdeniz Ekibine konuk oldu. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında baskısını arttıran Aslan 77'de Mostafa Mohamed'in attığı golle rakibini mağlup etti. İşte Antalya GS maçı özeti!

Antalyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan deplasmanda güldü!
Antalyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan deplasmanda güldü!
GİRİŞ 24.04.2021 23:32 GÜNCELLEME 24.04.2021 23:32

BeIN Sports ekranlarından Antalyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kırmızı Beyazlılar sahasında Aslanı konuk etti. Maçın ilk yarısında her iki takımda gol olacak pozisyonların içerisine girse de bu yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında üst üste ataklarla rakip yarı sahaya gelmeye başlayan Sarı Kırmızılılar 77. dakikada Mostafa Mohamed'in attığı golle öne geçti. Müsabakada başka gol olmazken Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Merak eden taraftarlar için işte Antalya GS maçı golleri ve özeti...

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 37. haftasında Antalya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti. 24 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Burak Pakkan üstlendi. 



Antalyaspor Galatasaray Maçı İlk 11'leri!

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Bahadır, Podolski, Kudriashov, Fredy, Serdar Gürler, Ufuk, Amilton, Mert, Bünyamin

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Etebo, Ömer, Emre Akbaba, Gedson, Emre Kılınç, Kerem, Halil

Galatasaray'da 5 Oyuncu Antalyaspor Karşısında Yok

Galatasaray'da 5 oyuncunun Antalyaspor deplasmanında görev alması beklenmiyor. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Yedlin, Onyekuru, Martin Linnes, Mustafa Mohamed ve Radamel Falcao sakatlığı sbebiyle Antalya kafilesinde yer almayacak. Öte yandan Aslanda kart cezalısı isim bulunmuyor. 

Antalyaspor'da 5 İsim Galatasaray Maçında Oynayamayacak

Antalyaspor'da sakatlığı bulunan 5 futbolcunun Galatasaray maçı kadrosunda yer alması beklenmiyor. Bünyamin Balcı, Kudryashov, Gökdeniz Bayrakdar, Sam ve Nuri Şahin sakatlıklarından dolayı Sarı Kırmızılılara karşı forma giyemeyecek.