Sivasspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal deplasmanda yaralandı!

Sivasspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Siyah Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Yiğidolara konuk oldu. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısından da gol sesi çıkmayınca Kara Kartal deplasmanda Kırmızı Beyazlılarla berabere kaldı. İşte BJK Sivas maçı özeti!

Sivasspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal deplasmanda yaralandı!
Sivasspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal deplasmanda yaralandı!
GİRİŞ 20.04.2021 21:30 GÜNCELLEME 20.04.2021 21:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Sivasspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Kırmızı Beyazlılar sahasında Kara Kartal konuk etti. Müsabakanın ilk yarısında her iki tarafta çeşitli ataklarla birbirlerinin kalesini yoklasalarda golle buluşamadılar. Karşılaşmanın ikinci yarısında pozisyonlara giren Siyah Beyazlılar ve Yiğidolar bu anlarda golle buluşamayınca berabere kaldılar. Alınan bu sonuçla beraber Sergen Yalçın ve öğrencileri şampiyonluk yolunda ciddi bir yara almış oldular. Merak eden taraftarlar için işte BJK Sivas maçı golleri ve özeti...

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Sivasspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Sivasspor Süper Lig'in 36. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti. 20 Nisan Salı günü Saat 19.00'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Fırat Aydunus'un düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Onur Özütoprak üstlendi. 



Sivasspor Beşiktaş Maçı İlk 11'leri!

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Claudemir, Fajr, Robin Yalçın, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Sivasspor Beşiktaş Arasında Oynanan Maçlar

Sivasspor ve Beşiktaş Süper Lig tarihinde 32. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 31 karşılaşmada karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Beşiktaş 14 kez galip gelirken Sivasspor 11 kez kazanan taraf oldu. Geriden kalan 6 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puana razı şekilde ayrıldı. 

Beşiktaş'ta 3 oyuncu Sivas Kafilesinde Yok

Bişaktaş'ta 3 oyuncu Sivasspor maçı öncesi kadroda yer almayacak. Sakatlığı bulunan ve sezonu kapatan Ajdin Hasić, geçtiğimiz hafta oynanan maçta sakatlanarak kenara gelen Oğuzhan Özyakup ve yine daha önceki haftalarda oynanan lig maçında sakatlanarak oyun dışı kalan Cenk Tosun'un Sivas kafilesinde olması beklenmiyor.

Sivasspor'da 4 İsim Beşiktaş'a Karşı Forma Giyemeyecek

Sivasspor'da sakatlığı bulunan ve kart cezalısı olan bazı isimlerin Beşiktaş'a karşı forma giymesi beklenmiyor. Kırmızı Beyazlılarda sakatlığı bulunan Marcelo Goiano, Rybalka, ve Ziya Erdal Kara Kartal'a karşı mücadele edemeyecek. Öteki taraftan kırmızı kart cezalısı olan Hakan Arslan'da bu karşılaşmada süre alamayacak. 

YORUMLAR 2
  • Avrupa ligindeyiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Eger bir guzellik olmazsa Sivas fark atar.
    Cevapla
  • insaf 2 yıl önce Şikayet Et
    guzellik oluyor zaten
    Cevapla