Başakşehir Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya zirve takibini sürdürdü

Başakşehir Fenerbahçe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Sarı Lacivertliler Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Baykuşlara konuk oldu. Seyir zevki yüksek olan karşılaşmada ilk gol 18. dakikada Başakşehir adına Ömer Ali'den geldi. Baskısını arttıran Sarı Lacivertliler 40'da Szalai ve 57'de Pelkas'ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı. İşte FB İBFK maçı özeti!

Başakşehir Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya zirve takibini sürdürdü
Başakşehir Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya zirve takibini sürdürdü
GİRİŞ 18.04.2021 22:20 GÜNCELLEME 18.04.2021 22:20

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Başakşehir maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Turuncu Lacivertliler Sarı Kanaryayı konuk etti. Karşılıklı atakların ve bol pozisyonların olduğu maçta gol perdesini 18. dakikada Başakşehir Adına Ömer Ali Şahiner açtı. Müsabakada ilk yarı bitmeden beraberlik golünü getiren isim 40. dakikada Attila Szalai oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında mücadele hat safhaya çıkarken Kanaryayı öne geçiren gol 57. dakikada Dimitrios Pelkas'dan geldi. mücadelede başka gol olmazken Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir'i 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. Merak eden taraftarlar için işte FB İBFK maçı özeti...

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Başakşehir Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Başakşehir Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. 18 Nisan Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmada 4. hakemlik görevini ise Çağdaş Altay üstlendi.



İşte Başakşehir Fenerbahçe Maçı İlk 11'leri!

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Ponck, Youssouf, Cemali, Tolga Ciğerci, Mahmut, Visca, Giuliano, Aleksic, Crivelli

Fenerbahçe: Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Mert Hakan, Ozan, İrfan Can, Pelkas, Valencia

Başakşehir Fenerbahçe Arasında Oynanan Maçlar

Fenerbahçe ve Başakşehir Süper Lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 29 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 14 kez galip gelirken, Başakşehir 11 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 4 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'de 8 Oyuncu Kart Cezası Sınırında

Sarı Lacivertlilerde 8 futbolcu, Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında. Fenerbahçe'de Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Gökhan Gönül, bu hafta oynanacak olan maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 37. haftasında Kasımpaşa ile yapılacak mücadelede forma şansı bulamayacak.

Fenerbahçe'de Başakşehir Maçı Öncesi 3 Oyuncu Eksik

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Başakşehir FK maçı öncesinde 3 oyuncunun eksikliği söz konusu. Sarı Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Gökhan Gönül ve Sadık Çiftpınar'ın Baykuşlara karşı forma giymesi beklenmiyor. Diğer taraftan Kadıköy Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

Başakşehir'de 8 Oyuncu Sakat

Sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Başakşehir'de sakatlığı bulunan 8 isim bu maçta süre alamayacak. Bolingoli, Hasan Ali, Junior Caiçara, Leo Duarte, Mert Günok, Skrtel, Ömer Ali Şahiner ve Rafael Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek.