Göztepe Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan İzmir'de rahat kazandı!

Göztepe Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Aslan Süper Lig'in 35. haftasında İzmir Ekibine konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Ege Temsilcisi 9. dakikada Diabaté'yle öne geçti. Bu golden sonra baskısını arttıran Sarı Kırmızılılar 19, 39 ve 64. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 3 golle karşılaşmayı 3-1 kazandı. İşte Gözgöz GS maçı özeti!

Göztepe Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan İzmir'de rahat kazandı!
Göztepe Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan İzmir'de rahat kazandı!
GİRİŞ 18.04.2021 18:09 GÜNCELLEME 18.04.2021 18:09

BeIN Sports ekranlarından Göztepe Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Sarı Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Ege Temsilcisine konuk oldu. Müsabakanın ilk dakikalarında istekli oynayan ve golü arayan İzmir Ekibinin holünü 9. dakikada Diabate kaydetti. Yediği golden sonra adeta soğuk duş etkisi yaşayan Cimbom ataklarını arttırdı. Karşılaşmaya ağırlığına koymaya başlayan Aslan adına golleri 19, 39 ve 64. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Genç oyuncunun hat-trick yaptığı maçta başka gol olmazken Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte Gözgöz GS maçı golleri ve özeti...

GÖZTEPE GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Göztepe Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Göztepe Süper Lig'in 35. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti. 17 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Caner Ak üstlendi.



İşte Göztepe Galatasaray Maçı İlk 11'leri!

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Murat, Atınç, Burekovic, Soner, Obinna, Diabate, Tripic, Halil, Jahovic

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre, Feghouli, Kerem, Halil

Göztepe Galatasaray Arasında Oynanan Maçlar

Göztepe ile Galatasaray Süper Lig tarihinde 67. karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha öne iki takım arasında oynanan 66 maç Galatasaray 38 kez galip gelirken, Göztepe 13 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 15 mücadelede ise taraflar sahadan bir puana razı şekilde ayrıldı. 

Galatasaray'da 6 Oyuncu Göztepe Maçı Öncesi Eksik!

Galatasaray 35. haftada oynayacağı Göztepe değlasmanına 6 oyuncusundan mahrum şekilde gidiyor. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Yedlin, Onyekuru, Martin Linnes ve Radamel Falcao İzmir Ekibine karşı kadroda yer almayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Ryan Donk ve sarı kart cezalısı olan Ryan Babel'de bu maçta forma giyemeyecek.

Göztepe'de Tek Eksik Mihojevic

Sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Göztepe'de tek eksik bulunuyor. Bileğinden sakatlanarak sahalardan uzak kalan Mihojevic Sarı Kırmızılılara karşı forma giyemeyecek. Öte yandan İzmir Temsilcisinde cezalı oyuncu bulunmuyor.