Ankaragücü Galatasaray maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Cimbom deplasmanda mağlup!

Ankaragücü Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Ankara Temsilcisi evinde Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Sarı Kırmızılıları ağırladı. Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıda Başkent ekibi 45. dakikada İbrahim Akdağ'ın attığı golle öne geçti. Müsabakanın ikinci yarısında bu kez Lobjanidze 55'de attığı golle farkı ikiye çıkardı. Cimbom'un tek golüyse 90'da Kerem'den geldi

Ankaragücü Galatasaray maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Cimbom deplasmanda mağlup!
Ankaragücü Galatasaray maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Cimbom deplasmanda mağlup!
GİRİŞ 04.03.2021 09:48 GÜNCELLEME 04.03.2021 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Ankaragücü Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Başkent Temsilcisi evinde Cimbom’u ağırladı. Oyuna baskılı başlayan Galatasaray elde ettiği pozisyonlardan yararlanamadı. 45. dakikada Ankaragücü penaltı kazandı. Sağ kanattan gelen ortada top Arda Turan'ın eline çarptı. Hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. İbrahim Akdağ, topu kaleci Muslera'nın sağından ağlara gönderdi. 55. dakikada Başkent Ekibi farkı 2'ye çıkardı. İbrahim Akdağ'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Lobjanidze, Marcao'dan sıyrıldıktan sonra sol çaprazda kaleci Muslera'nın üstünden topu ağlara gönderdi. Galatasaray'da Mohamed, 57. dakikada İbrahim Akdağ'a yaptığı müdahalenin ardından direkt kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın son dakikasında skoru tayin eden gol Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Donk'un pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Kerem'in vuruşunda top ağlarla buluştu. Müsabakada başka gol olmazken Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1'lik skorla mağlup oldu.

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Galatasaray’ı ağırlıyor. Eryaman Stadyumunda oynanacak maç 3 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. BeIN Sports HD kanalından canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşmanın orta hakemliğini ise Halil Umut Meler yapacak. Meler’in yardımcılıkları Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Müsabakaya 4. Hakem olarak da Direnç Tonusluoğlu atandı. 

ANKARAGÜCÜ GS MAÇI 11’LERİ

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Ante, Sarlija, Atila, İbrahim, Endri, Alper, Geraldo, Saba, Borven.

Galatasaray: Muslera, Ömer, Yedlin, Donk, Marcao, Onyekuru, Etobo, Emre, Arda, Fernandes, Mohamed.

GALATASARAY’DA ANKARA MAÇI ÖNCESİ 3 EKSİK

Ankaragücü maçı öncesi Sarı Kırmızılı ekipte üç eksik bulunuyor. Darbeye bağlı sakatlık yaşayan Emre Taşdemir ve arka adelesinden sakatlanan Saracchi müsabakada forma giyemeyecek. Öte yandan yılbaşı gecesi havai fişek patlaması sonucu yüzünden yaralanan ve 2 aydır sahalardan uzak olan Omar Elabdellaoui’da Ankara kafilesinde yer almadı.

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY KARŞISINDA İKİ OYUNCUSUNDAN MAHRUM

Başkent Ekibinde sakatlığı bulunan Atakan Çankaya Galatasar’a karşı forma giyemeyecek. Öte yandan geçen hafta oynanan Hatayspor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve Sarı Kırmızılılara karşı oynanacak maçta cezalı duruma düşen Paintsil’de müsabakada yer almayacak. 

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY ARASINDAKİ 126. RANDEVU

Ankaragücü ve Galatasaray Süper Lig tarihinde 126. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 125 kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray 80 kez galip gelen taraf olurken Ankaragücü 23 karşılaşmayı kazandı. Geriye kalan 22 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

GALATASARAY’DA KART SINIRINDA 3 OYUNCU VAR

Sarı Kırmızılılarda Younes Belhanda, Christian Luyindama ve Taylan Antalyalı daha önce gördükleri sarı kartlardan dolayı ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 29. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

YORUMLAR 1
  • Mehmet çavuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs alır
    Cevapla