Malatyaspor Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Kara Kartal Atiba'yla güldü!

Malatyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş Malatyaspor'un konuğu oldu. Müsabakanın ilk yarısında karşılıklı ataklar olurken gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını arttıran Kara Kartal, Atiba'nın 59. dakikada attığı gollle öne geçti. 90 dakika içinde başka gol olmazken Siyah Beyazlılar kazanan taraf oldu

Malatyaspor Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Kara Kartal Atiba'yla güldü!
Malatyaspor Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Kara Kartal Atiba'yla güldü!
GİRİŞ 03.03.2021 09:27 GÜNCELLEME 03.03.2021 09:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malatyaspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Malatyaspor evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan her iki takımda ilk yarıda öne geçmek için birçok fırsat yakaladı ama değerlendiremediler. Müsabakanın ikinci yarısında topu ileri taşıyan ve oyunun hakimiyetini eline alan Siyah Beyazlılar 59. dakikada Atiba'nın attığı golle öne geçti. Sağ çaprazdan ceza alanı içine giren Atiba dar açıdan çok sert vurdu ve kaleci Ertaç'ı çaresiz bıraktı. Son düdüğe kadar başka gol olmazken Beşiktaş deplasmanda Malatya'yı 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. 

MALATYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

MALATYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Malatyaspor Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş’ı ağırladı. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan maç 2 Mart Salı günü saat 19.00’da başladı. Karşılaşma BeIN Sports HD kanalından yayınlandı. 

İŞTE MALATYA BJK MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Malatyaspor: Ertaç, Wallace, Hadebe, Acquah, Chebake, Mallan, Adem, Kerim Hafez, Zeki, Mustafa, Tetteh

Beşiktaş: Utku, Rosier, N’Sakala, Wellinton, Vida, Josef de Souza, Necip, Atiba, Larin, Ghezzal, Aboubakar

BEŞİKTAŞ’TA MALATYA MAÇI ÖNCESİ 2 OYUNCU SAKAT

Siyah Beyazlılarda Malatya deplasmanı öncesi sakatlığı sebebiyle 2 oyuncu kadroda yer almayacak. Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve son oynanan Denizlispor maçında da forma şansı bulamayan Cenk Tosun’un Malatya karşısında da oynaması zor görünüyor. Öte yandan diz iç yan bağlarında oluşan zedelenme dolayısıyla sakatlık geçiren Javi Montero da Malatya Ekibine karşı oynanacak mücadelede kadroda yer alamayacak.

MALATYASPORDA TEK EKSİK SEMİH KAYA

Malatya’da hiçbir oyuncunun sakatlığı bulunmuyor. Öte yandan son oynanan maçta kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakıp cezalı duruma düşen Semih Kaya Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

MALATYASPOR BEŞİKTAŞ ARASINDA SÜPER LİG’DE Kİ 8. RANDEVU

2017 yılından bu yana Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Malatyaspor, 8. kez Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Daha önce 7 kez karşı karşıya gelen iki takımda galibiyet üstünlüğü Beşiktaş’ta. Siyah Beyazlılar rakibini 5 kez mağlup ederken, Malatya Ekibi Kara Kartal karşısında tek galibiyet alabildi. Geride kalan tek maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİYAH BEYAZLILARDA KART SINIRINDAKİ FUTBOLCULAR 

Beşiktaş'ta yarın oynanacak karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza yarın oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 29. haftada oynanacak Gaziantep mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

YORUMLAR 1
  • emir aybar 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş alır bence
    Cevapla