Trabzonspor Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Fenerbahçe deplasmanda galip

Trabzonspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılıklı atakların gerçekleştiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 2. yarıda her iki tarafta net gol pozisyonlarından faydalanamadı. Sarı Lacivertlilere galibiyeti getiren gol 76' da Pelkas'tan geldi. Fenerbahçe 1-0'lık skorla Trabzonspor'u yendi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Fenerbahçe deplasmanda galip
Trabzonspor Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Fenerbahçe deplasmanda galip
GİRİŞ 01.03.2021 11:12 GÜNCELLEME 01.03.2021 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe’yi ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne oldu. Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ikinci yarısında baskılarını arttıran her iki takımda net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Sarı Lacivertliler adına golü kaydeden ve galibiyeti getiren isim Pelkas oldu. Yunan oyuncu kaleyi karşıdan gören noktadan yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi. Devam eden dakikalarda Bordo Mavili ekip üst üste pozisyonlardan faydalanamadı. Kadıköy Temsilcisi deplasmanda rakibini 1-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdürdü.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

90' Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı.

90' Maçın sonuna 5 dakika eklendi.

90' Trabzonspor son dakikalarda baskısını arttırdı.

86' Trabzonspor'da Marlon yerini Abdulkadir Parmak'a bıraktı.

86' Trabzonspor'da Flavio yerini Afobe'ye bıraktı.

86' Fenerbahçe'de Pelkas yerini Novak'a bıraktı.

83' Direkten döndü. Sağ kanattan Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşunda Djinany'nin kafa vuruşunda direğe çarpan top dışarı çıktı.

76' Fenerbahçe'de Pelkas'ın kaleyi karşıdan gören noktadan yaptığı sert vuruşta top ağlarla buluştu.

75' Trabzonspor'da Ekuban yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı.

74' Febnerbahçe'de, Osayi-Samuel yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı.

74' Fenerbahçe'de Mert Hakan yerini Ozan Tufan'a bıraktı.

69' Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Djaniny'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

69' Trabzonspor etkili geldi! Nwakeame soldan çalımlarla ilerledikten sonra yaptığı vuruşta top kaleci Altay'da kaldı.

65' Fenerbahçe'de Mesut Özil yerini Samatta'ya bıraktı.

65' Fenerbahçe'de Thiam yerini Valencia'ya bıraktı.

55' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Sosa'nın köşe vuruşunda ön direkte Gökhan'ın kafa vuruşunda kaleci Uğurcan gole izin vermedi.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

45' Trabzonspor gole yaklaştı! Djaniny'nin yerden ortasında Flavio'nun vuruşunda top yandan dışarı gitti.

40' Sol kanattan Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Altay topu yumrukladı.

30' Fenerbahçe gole yine çok yaklaştı! Szalai'nin soldan ortasında Thiam2ın kale önünde yaptığı kafa vuruşunda Uğurcan gole izin vermedi.

25' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Mert Hakan'ın ceza sahasında şutunda kaleci Uğurcan'dan seken topu Mesut içeriye çevirdi. Szalai'nin vuruşunda Uğurcan topu son anda kornere çeldi.

22' Trabzonspor etkili geldi! Sağ kanattan Ekuban'ın ortasında arka direkte Nwakaeme'nin vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

11' Fenerbahçe gole yaklaştı! Sağ kanattan Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz'in kafa vuruşunda, top direk dibinden dışarı gitti.


7' Trabzonspor'da Ekuban, Osayi-Samuel'i çektiği için sarı kart gördü.

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Süper Lig’in 27. Haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Medical Park Stadyumu’nda oynanan maç BeIN Sports HD ekranlarından canlı olarak yayınlandı. 28 Şubat Pazar günü saat 19.00’da başlayan maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yaptı. Dördüncü hakemlik görevini Ali Şansalan, VAR hakemliği görevini ise Cüneyt Çakır üstlendi.

İŞTE TRABZON FB MAÇI 11’LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Edgar, Vitor Hugo, Serkan, Berat, Flavio, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Atilla, Mert Hakan Yandaş, Sosa, Pelkas, Osayi, Mesut, Thiam

TRABZONSPOR’DA EKSİKLERİN SON DURUMU BELLİ OLUYOR

Medipol Başakşehir karşılaşmasında 11 oyuncusundan faydalanamayan bordo-mavililerde hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi kadro toparlanıyor. Trabzonspor'da kart cezasını tamamlayan Nwakaeme, sakatlığını atlatan Abdulkadir Parmak ile izolasyon süreci sona eren Arda ve Serkan Fenerbahçe mücadelesi çalışmalara başladı. Baker ile Uğurcan'ın da bugün teste gireceği, ayrıca Erce, Marlon, Hosseini'nin de maça yetişebileceği kaydedildi. Öte yandan uzun süreli sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ile Trondsen Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. 

FENERBAHÇEDE TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ İKİ EKSİK

Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde dizinden sakatlık yaşayan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Perotti forma giyemeyecek. Ayrıca Darbeye bağlı sakatlığı bulunan ve dönüş tarihi belli olmayan Sadık Çiftpınar’da Trabzon kafilesinde yer almadı. 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 116. KARŞILAŞMA 

Trabzonspor ve Fenerbahçe Süper Lig tarihinde daha önce 115 kez karşı karşıya geldi. Hafta sonu oynanacak maçla beraber 116. karşılaşmalarına çıkacak olan iki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Fenerbahçe 44 kez galip gelen taraf olurken, Trabzonspor 36 kez galip geldi. Geri kalan 35 maçta ise tarafalar sahadan beraberlikle ayrıldı.  

TRABZONSPOR SON ANTRENMANDA 10 KİŞİ EKSİK

Tecrübeli Teknik Adam Abdullah Avcı yönetiminde dün saat 11.30’da gerçekleştirilen antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yapıldı. Dar alan oyunları ile devam eden antrenman çift kale maç ile tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ile Trondsen’in yanı sıra dinlendirilen Hugo antrenmanda yer almadı. Ayrıca Uğurcan, Erce, Baker, Hosseini ve Marlon da olmadığı antrenmanda Yusuf ile Faruk Can ise takımdan ayrı çalıştı. Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

TRABZON'DA OYNANAN MAÇLARDA BORDO MAVİLİLER ÜSTÜN

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. Trabzon'da şu ana kadar yapılan resmi ve özel toplam 53 maçta Trabzonspor 23, Fenerbahçe 17 galibiyet aldı, taraflar 13 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu müsabakalarda Trabzonspor 62, Fenerbahçe ise 57 gol attı. Ligde Trabzon'daki 47 maçta ise Trabzonspor 18, Fenerbahçe ise 17 galibiyet elde etti. Trabzon'da oynanan 12 lig müsabakası ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzon'daki lig maçlarında bordo-mavililer 52, sarı-lacivertliler 55 gol kaydetti.

YORUMLAR 1
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Maça 4 gün varken kadroyuda vermişsiniz. Helal olsun.
    Cevapla